liifeofebba

Kategori: Veckans Poddtips

Poddpremiär av SÄLJSNACK

Idag kl 08.00 är det äntligen dags för premiäravsnittet av Säljsnack med Mikael Arndt. En podcast som svarar på dina frågor om försäljning.

Hur höjer du din lön? Hur får du det där jobbet du drömt om? Hur blir du den nya chefen när platsen blir ledig? Hur får du ditt företag att blomstra? Vi ger svaren på dina frågor tre gånger i veckan. Varje måndag, onsdag och fredag publiceras det ett nytt avsnitt á 15 minuter. Om du har en fråga som du vill ha besvarad av Sveriges absolut främsta expert när det gäller detta område kan du maila din fråga inkl. telefonnummer till ebba@arndts.se så är det kanske dig vi ringer upp vid nästa inspelning. Podden är för alla - oavsett om du är lärare, student, driver eget företag eller jobbar i butik. Se till att gå in och lyssna på premiäravsnittet som finns tillgängligt från och med idag kl 08.00 där andra poddar finns. 

Acast: https://lnkd.in/euyEaf2 Itunes: https://lnkd.in/ey5DMUT

Veckans Poddtips!

Förra veckans poddtips kan ni se HÄR och nu är det en ny vecka vilket betyder ett nytt tips från min sida. 

Den här veckan vill jag lyfta fram och tipsa er om Businesspodden som drivs av Mikael Arndt och Josef Fallesen. Micke är faktiskt min chef och Josef sitter även han på kontoret. Precis som det står i beskrivningen är "Businesspodden Sveriges största entreprenörs- och företagarpodd. I podden hör du Sveriges mest inflytelserika entreprenörer dela med sig av sina tips och tankar kring tre bolagspitchar. Sen är det upp till svenska folket att rösta fram Veckans Business." För några veckor sedan släpptes även deras helt egna app där man kan lyssna på podden, rösta på bolagen och pitcha sitt eget företag. Supersmidigt! 

 Det jag gillar mest med Businesspodden är att den skiljer sig från alla andra poddar som finns eftersom det inte är en podd där man bara har intervju utan fokus ligger på de företag som pitchar sin idé. En annan guldklimp är att alla entreprenörer som gästar delar med sig av sina tre bästa tips när det gäller business och om det är någon man ska lyssna på så är det ju dem, för dem har lyckats. I nästa avsnitt är det Carl Pei som gästar och då kommer ni även få höra mig ställa en fråga till honom. Om ni är nyfikna på vad det är jag frågar så kan ni lyssna på avsnittet när det släpps på måndag!

Veckans Poddtips

Jag lyssnar på en podcast varje dag när jag gör mig i ordning på morgonen samt när jag är ute och går, så därför kom jag på den briljanta idén att införa Veckans poddtips som egen kategori på bloggen. Här kommer jag, att döma av namnet, tipsa om en podcast i veckan som jag tycker är bra och utmärker sig på något sätt.

 Denna vecka är det Millennialspodden jag vill tipsa er om, som jag faktiskt snubblade över för bara några dagar sedan. Precis som det står i beskrivningen är det "En podcast där Leon Allinge träffar unga, drivna och målmedvetna människor för att försöka ta reda på vad som egentligen krävs för att nå sin yrkesdröm. Vi får träffa olika millennials från olika branscher som berättar sin väg och hur dem kämpar i sin vardag för att tillslut nå målet."

Det bästa med den här podcasten tycker jag är alla grymma tips som man får ta del av! Det är bara att suga åt sig som en svamp. Dessutom gillar jag det faktum att det görs en podd om just millennials, för denna grupp målas ofta upp som "lat" och "bortskämd" i media, vilket är orättvist för så är verkligen inte fallet för alla. I denna podcast motbevisas många fördomar eftersom drivna, målmedvetna och framgångsrika millennias får dela med sig av sin resa hittills. Tummen upp! 

Det här är avsnitten som jag hittills lyssnat på. 

Upp