liifeofebba

Kategori: Stockholm

Min helg i bilder

I fredags morse var det premiär för utomhusträning med gänget. Vi möttes vid gymmet 06.00 och joggade sedan bort till Vanadislunden där det väntade backintervaller följt av pyramid med styrkeövningar. Detta var utan tvekan det jobbigaste jag gjort på väldigt länge. Det fick mig även inse att jag måste börja springa backintervaller!!! 

 

Hade sedan en hektisk dag på jobbet och det slog mig hur mycket jag älskar att utvecklas och lära mig nya saker varje dag. Jag är verkligen inte fullärd någonstans utan är snarare noggrann med att rannsaka mig själv varje dag för att ändra och skruva på saker till det bättre. Det är galet vad mycket jag har fått lära mig på dessa fyra månader när jag tänker efter. Och det är bara början! När jag lämnade kontoret strax efter 18.00 kände jag mig inte färdig någonstans men jag behövde stänga av för att tänka på annat. Mötte upp Linnea på årets första Aperol i stan. Då vet man att våren är på väg!

Därefter promenerade vi vidare till Un Poco för middag. Ännu ett av mina favoritställen i Stockholm! Livet är verkligen roligare när man njuter av det ordentligt, är spontan och unnar sig vad själen suktar efter. Spontan har lite blivit min grej på senaste tiden, gillar det. 

Det blev inte många timmars sömn natten fredag-lördag men jag krigade mig själv upp ur sängen när alarmet ringde. Trots att jag kanske inte hade de bästa förutsättningarna blev det ett grymt pass! Jag älskar hur man går in i en bubbla under dessa sextio minuter för att köra fullständigt slut på sig själv. Jag hör inte ens musiken för det enda jag tänker på är att jag ska pusha mina gränser ytterligare. Älskar boxningen! Den är så befirande på många plan.

Efter boxningen hade jag bokat påfyllning för mina fransar. Det är lite komiskt att mitt gym, frans-stället och några av favoritrestaurangerna ligger i samma kvarter. Smidigt tycker jag! 

Hade sedan ärenden att uträtta i stan och Linnea gjorde mig sällskap. Skulle köpa resväska men lyckades köpa allt förutom det. Får ta det på måndag efter jobbet istället. Vid middagstid mötte vi upp hennes kompis från Linköping för pastamiddag på Vapiano och sedan rörde jag mig hemåt. Tröttheten kom ikapp och min kropp skrek efter vila. Kände mig fortfarande trött när jag vaknade imorse så fokus idag har legat på återhämtning och vila. Vill vara mitt fräschaste och piggaste jag när jag åker till London och Tony Robbins på onsdag! 

Lunch på Strandvägen 1

Igår åt jag lunch med mina föräldrar på Strandvägen 1. Det var härligt med lite kvalitetstid mitt i veckan på ett av mina favoritställen i Stockholm. Jag tog deras råbiff som är en av mina favoriter! Annars älskar jag Egg Benedict.

Idag är det fredag och morgonträning med gänget och PT utomhus. Har fullspäckat schema på jobbet idag igen - precis så som det ska vara. Tempo tempo! Under dagen ska jag bland annat på möte inför vårt event Closers Only, ha intervjuer, fixa kring podden m.m. Direkt när jag slutar vid 17.30 ska jag möta upp Linnea på Supper precis som förra fredagen. Gillar det stället! Planen är att vi ska äta och dricka gott, sen får vi se vart kvällen tar oss. Vad har ni för fredagsplaner?

Att prioritera

På söndagar är att äta frukost i lugn och ro av högsta prioritet för mig. I veckorna kastar jag nämligen i mig den snabbt, ibland tar jag den till och med i farten. Söndagar lyckas även alltid bli dagen då jag måste ta tag i allt som jag inte hunnit (eller prioriterat) ta tag i under veckans gång. Ibland är det färre saker och ibland betydligt fler, som idag till exempel. Någon annan än jag som känner igen sig i detta? 

Idag är planen att jag ska..

- Tvätta. Söndagar har kommit att bli min tvätt-dag, skönt tycker jag.

- Städa. Oavsett hur fint jag städar varje söndag så ser det alltid ut som ett bombnedslag en vecka senare. Förstår inte hur jag gör det... 

- Skicka tillbaka ett paket. Jag tänker alltid att det är skönt att beställa kläder på nätet för då slipper jag trängas med hundratals andra människor i butik, men ångrar mig alltid lika snabbt när plagget inte passar eller inte är fint och jag måste skicka tillbaka det. Vilket dilemma. 

- Hämta paket på ett annat ställe. Tänker att jag kombinerar det med ovan nämnda punkt och gör det till en skön promenad med schysst musik i lurarna. Det är härligt väder i Stockholm idag! 

- Fixa med samarbeten. Detta är något jag vill göra ordentligt så ofta påbörjar jag arbetet i veckodagarna för att fixa "the final touch" under helgen. 

- Förbereda content. Hinner inte riktigt det så mycket som jag vill mitt i veckan - den enda luckan på dagen jag har fri till att ta bilder på är exempelvis min lunch. Ska däremot bli bättre på att planera in det, nu när det börjar bli ljusare finns det någon timme efter jobbet också. 

- Publicera podden. Det släpps ju ett nytt avsnitt varje måndag och onsdag! 

- Förbereda jobb inför morgondagen. Jag tycker om att vara förberedd till måndagsmorgonen genom att ha en överblick på vad som ska göras. 

- Träna. Är sugen på att springa intervaller på gymmet eller i en brant backe. Jag har träningsvärk i hela överkroppen efter boxningen igår så att köra överkropp är uteslutet... 

När jag har prickat av samtliga punkter ska jag handla favoritsalladen från Reload, äta den framför en serie och bara vara. Jag ska även passa på att ha ansiktsmask, måla naglarna och andra små skönhets-fix. Mys. Söndagar har sin charm trots allt! Vad ska ni göra idag?

 

 

 

 

Friday nights at it's best

Den här veckan har gått så fort! Jag vet inte om det beror på att det enbart var fyra arbetsdagar eller det faktum att jag haft mycket på agendan non-stop. Mitt fokus har varit på topp hela veckan och likaså min energi, det tackar jag för eftersom det resulterat i att jag också hunnit med en hel del saker. Bästa känslan enligt mig! 

Igår firade jag in helgen tillsammans med Linnea! Vi möttes på Supper efter jobbet och tog något glas. När magarna började kurra beställde vi in det vi var sugna på och allt var så gott! Här satt vi sedan i flera timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Den här människan gör verkligen livet så mycket gladare på alla plan. Tacksam. 

När jag var yngre trodde jag att ju fler vänner jag har, desto bättre. Det kanske har att göra med att jag vuxit upp, men idag ser jag relationer med helt andra ögon än vad jag gjorde då. Trygghet i relationer där man ställer upp för varandra oavsett, ger varandra energi och där man genuint vill varandra väl är något jag lägger högsta värdering i. Det kanske låter självklart, men av erfarenhet är det tyvärr inte alltid så. Det kanske är därför jag har blivit så noggrann som jag är idag. Sanningen är att jag har nog aldrig tidigare i mitt liv haft så bra relationer med de i min omgivning som jag har nu. Vissa relationer är nyare medan andra sträcker sig flera år tillbaka. Fint. Hur tänker ni? Har ni hellre supermånga vänner som ni inte är så nära med, eller en lite mindre skara som ni är riktigt nära vänner med? 

 

Veckans schema

Godmorgon måndag, tänkte jag skriva... Menar såklart TISDAG! Jag känner mig utvilad, peppad och redo för den här veckan och resten av veckorna fram till sommaren. Den här påskledigheten var nyttig för mig, jag behövde den. Nu är jag fit for fight igen! Här kommer mitt veckoschema i vanlig ordning.

 

Tisdag: Första kontorsdagen efter påskledigheten! Jag har massa intervjuer inbokade under dagen och återkoppling som ska genomföras. När jag har tidsluckor på 10-15 minuter ska jag klämma in så jag hinner klippa onsdagens poddavsnitt och även skapa content till sociala medier. Det gäller att hitta sina system så man kan effektivisera allt man gör under dagarna. Jag har testat på olika sätt men börjar äntligen hitta vad som fungerar bäst för mig. På kvällen ska jag till gymmet. 

 

Onsdag: Kontorsjobb hela dagen, jag har en hel del intervjuer även idag. Det börjar bli högsäsong för det nu så mycket av min tid fram till sommaren kommer gå åt till det. Träning på kvällen även här. 

 

Torsdag: Jobb på kontoret hela dagen och på kvällen gissar jag på att mina paket hunnit anlända så de ska hämtas ut. Älskar paket!

Fredag: Morgonträning med PT i grupp i vanlig ordning - ett av de bästa passen på hela veckan! Sedan jobb från kontoret. När jag slutat ska jag möta upp Linnea men vad vi ska göra är än inte bestämt, oavsett är det alltid lika trevligt i hennes sällskap. Gissar på middag eller dylikt. Längtar efter uteserveringarna nu.

 

Lördag: Boxning efter två veckors uppehåll och har jag verkligen saknat det. Det ger en skön start på morgonen och inte minst helgen. På kvällen ska jag fira Kamila med middag följt av kareoke-bar. 

 

Söndag: En planfri-dag med undantag för långfrukost eller brunch, alternativt långpromenad i solen. Det låter dugligt i mina öron.

 

Vad har ni för veckoplaner?

Klämmer ut det sista ur ledigheten

Jacka HÄR

Idag är sista dagen på påskledigheten. När jag är i "on-mode" då är jag på till 300 % men när jag är i "off-mode" då är jag lika mycket off på andra hållet - vilket jag har varit under de senaste tre dagarna. Jag känner att jag har kommit i fas igen och hunnit ta tag i saker som legat och skavt lite. Till exempel resväskan som fortfarande var ouppackad efter alla mina jobbresor. Bara en sådan liten sak som egentligen inte är svår att ta tag i men som blir jobbig för psyket när man väntar för länge, haha. Någon annan som känner igen sig i detta? Dagens planer är iallafall att hitta de perfekta svarta kosymbyxorna. Jag vet inte hur många jag konsumerat genom åren för jag köper ett par som är good enough men hittar aldrig de perfekta, vilket slutar i att jag fortsätter handla om och om igen. I-landsproblem. Utöver det ska jag göra upp en plan för de tre kommande månaderna (fram till sommaren) när det gäller mina mål. Såväl privata som jobbrelaterade. Kul! 

Vad ska ni göra idag? 

Tips för att bli riktigt produktiv

Middag på KOL i Malmö

Idag är det sista dagen på kontoret innan Påskledigheten. Jag har alltid mycket i kalendern men idag vill jag bli färdig med extra mycket saker så bordet inte svämmar över på tidag, vilket också innebär att jag har extra mycket saker på agendan. Det första jag ska göra när jag kommer till jobbet är en to-do-list där jag rangordnar saker efter urgency och prioritet - det är ett av mina bästa tips för att bli riktigt produktiv! Vi jobbar heldag idag och när jag slutat ska jag hämta ut paket, storhandla och sedan åka raka vägen hemåt. Kvällens planer är att bara koppla av och ta det lugnt. Vad har ni för kvällsplaner? Vissa av er kanske till och med är lediga idag? 

Livsuppdatering och veckoschema

Liknande blazer HÄR

Måndag: Kikade in på kontoret en timme på morgonen och sedan Stockholmsmässan dagen lång! På kvällen blev det tvättning, läsning och planering av content. 

 

Tisdag: Ska till kontoret några timmar under förmiddagen. Behöver klippa onsdagens poddavsnitt bland annat. Därefter blir det mässa igen. Vi ställer ut med säljskolan och har en glassmaskin i vår monter, vilket resulterade i att det var galet mycket folk under hela gårdagen. Grymt kul! Om det är fint väder på kvällen ska jag ta en långpromenad med en bra ljudbok i lurarna. Måste hämta ut ett paket till ett samarbete också. 

 

Onsdag: Morgonträning med min PT och sedan kontoret dagen lång. Marcus är på plats den här veckan. Han är ansvarig för vårt Spanienkontor och det är så kul att se honom igen! Vi har inte träffat honom sedan januari. 

 

Torsdag: Kontorsjobb! Får se om jag hittar på någonting på kvällen eftersom det är röd dag dagen efter.

 

Fredag: Första dagen av fyra dagars ledighet! Jag har inte bokat någon resa ner till Skåne då jag känner att jag har rest väldigt mycket den senaste månaden, så därför vill jag bara hinna landa hemma och komma i fas igen. Långpromenader runt Djurgården, ordentligt med sömn, hemma-spa, bra mat, träning, förbereda och planera jobb samt samarbeten och reflektion ska jag ägna min tid åt. Även någon vända på stan - är på jakt efter en schysst vårkappa! När det gäller andra aktiviteter än dessa vill jag vara spontan och inte boka upp något under dessa dagar.

Jag har olika faser i mitt liv och de är:

- Göra upp en plan utefter mina mål

- Köra på i 190

- Reflektera

- Återhämta

...Repeat! 

Återhämtningen brukar jag planera in lagom till ledighet, som nu till påsk till exempel. Därefter gör jag upp en ny plan och gasar på igen. 

 

Vad har ni för påsk-planer? 

Frukost-dejt och relationer

Igår morse mötte jag upp en av mina bästa killkompisar Lucas för en frukostdejt på ett nyöppnat ställe i Stockholm - Gast. 

Detta ställe har dykt upp i mitt Instagram-flöde med jämna mellanrum de senaste veckorna, så jag kände att det var på tiden att jag testade det jag med! 

Här satt vi i några timmar och catchade upp om livet innan vi bestämde oss för att gå ut i solen. Vi tog en promenad och slog oss ner på en höjd med utsikt över en del av stan. Där satt vi i ytterligare en timme. Det var nog den bästa på stunden på hela helgen! Sol, härligt häng och att bara vara i nuet. Det har blivit väldigt mycket vardagsmotion i helgen och jag märker hur bra jag mår av det - frisk luft och att röra på mig. 

Resten av helgen har också varit av det lugnare slaget. På lördagen fixade jag fransarna tidigt på morgonen och några timmar senare mötte jag upp saknade Ebba på Non Solo Bar för en god lunch. Hon lever ett lika hektiskt liv som jag gör så vi hinner inte ses särskilt ofta, den här gången var det säkert två månader sedan sist. Jag bodde ju hos henne i 2.5 veckor när jag flyttade till Stockholm och inte ens då såg vi varandra förutom när vi gick och la oss, hehe. En av många saker jag värderar högt med vår vänskapsrelation är att vi inte behöver ses varje dag. Ibland kan det gå dagar, veckor eller månader - men när vi väl ses igen så är allt precis som vanligt. Har ni också en sådan relation med någon? 

Min helg i bilder

På fredagskvällen var jag helt utslagen så jag somnade ett bra tag innan midnatt. Vaknade därför upp pigg på lördagen - redo för ett boxningspass i vanlig ordning! Vi är ett härligt gäng på cirka 10-15 personer som kör, blandat nybörjare med några som har kört lite längre. Som jag nämnde tidigare hade jag en galen energi under passet och den höll i sig under hela helgen! Kände mig high on life. 

Efter boxningen gick jag och storhandlade eftersom mitt kylskåp var nästintill tomt igen, jag jobbar fortfarande på den biten haha. Det blir bättre för varje vecka som går! Vädret var å andra sidan helt fantastiskt och ingen var lyckligare än jag. Första gången i år som man kunde promenera utomhus och faktiskt njuta av det!!!

Några timmar senare mötte jag upp Linnea! Vi promenerade till Strandvägen 1 för att äta och dricka gott. Lördagsfeeling deluxe! Det var så skönt att bara vara i nuet, diskutera allt ifrån killar till framtid och politik. 

När vi suttit där ett dag promenerade vi vidare till Urban Deli's hotell för att ta en drink i baren. Där satt vi i ytterligare några timmar innan vi vände hemåt - hon till sig och jag till mig. 

Vaknade upp pigg även på söndagen och bytte snabbt om, satte på solglasögonen med favoritlåten i hörlurarna och promenerade sedan för att hämta ut paket. 

Åt frukost i sängen gjorde jag också - medan jag läste tidningen och hade Nyhetsmorgon i bakgrunden. Bästa starten på dagen! Jag hade så mycket träningsvärk i kroppen från fredagen och lördagens träningspass så jag kände mig som 85 år fysiskt, haha. 

Mitt emellan alla förberedelser inför veckan fick jag ett sms av Linnea som undrade om jag ville med på en promenad runt Djurgården och självklart ville jag det! Den perfekta söndagssysslan enligt mig eftersom - iallafall jag - får mycket energi av att ta en promenad när solen lyser. Vad har ni för favoritsyssla på söndagar?

Väl hemma tog jag det bara lugnt, beställde mat via Foodora, läste och sedan somnade jag. Den här helgen får 5/5 toasters!

Mitt veckoschema

Måndag: Kontoret och jobb står på agendan hela dagen! Har avstämnings- och planeringsmöten under dagen, bland annat inför vårt event Closers Only. Ett nytt avsnitt Säljsnack släpps också i vanlig ordning. Dagens handlar om hur du får drömjobbet. Lyssnar ni på podden? 


Tisdag: 
PT-pass 06.00 och sedan jobb dagen lång. Älskar att börja dagen med träning! På kvällen ska jag fixa med diverse samarbeten som ska upp i veckan och annat content till mina sociala medier. Ska även se om det finns ledig tvättid och eventuellt ta en kvällspromenad. Det börjar bli ljust ute nu = uteträning! 

Onsdag: Åker iväg till Dalarna på jobb över dagen och är hemma någon gång igen under kvällen. Beroende på när jag är hemma ska jag träna. Jag funderar förresten på att köra en testmånad med bikram yoga. Har fått för mig att jag jag vill testa på en annorlunda träningsform och detta är ju verkligen det - yoga i 42 graders värme. Tror det kan vara bra variation och nyttigt för både kropp och knopp. Någon av er som testat det? Isåfall, hur var det? Något man bör tänka på? 

 

Torsdag: Frukostmöte, filminspelning på olika locations i Stockholm till ett projekt vi ska börja med, har massa intervjuer under dagen, poddinspelning, ska klippa podd m.m. 

 

Fredag: Morgonträning med PT i grupp i vanlig ordning. Love it! Sedan är det jobb och på kvällen ska jag ut och äta med Linnéa. Den här gången ska vi testa något annat, typ en öl-pub. För omväxlingens skull. Spännande tycker jag! 

 

Lördag: Boxning på morgonen och sen ska jag ta en promenad med Ebba som jag inte träffat på evigheter känns det som. Längtar! 

 

Söndag: Ska möta upp Lucas på brunch, honom har jag inte heller sett på ett tag. 

 

Vad har ni för veckoplaner?

Mitt veckoschema

Godmorgon! Jag hoppas ni haft en härlig helg och att ni, precis som jag, är taggade på en ny vecka. Jag har varit igång konstant sedan förra måndagen men trots det känner jag mig mer energifylld än på länge. Mitt livshjul - enligt min verklighet - känns balanserat. Jag mår fantastiskt bra, jobbar hårt och mycket (vilket jag trivs väldigt bra med!), har goda sömnrutiner, unnar mig vad själen suktar efter på helgerna, äter bättre mat än tidigare, mediterar dagligen och tränar några gånger i veckan. Balans. Det viktigaste för mig är sömnen och kosten, faller det så faller allt. Hälsan är A och O! 

Mitt veckoschema: 

Måndag: Ska iväg till Örebro på jobb, är tillbaka i Stockholm någon gång under kvällen. Då ska jag läsa BOLD (den handlar om att lära sig tänka större och att utmana hjärnan, otroligt intressant!)

Tisdag: Åker iväg till Västerås på jobb från tidig morgon till sen kväll.

Onsdag: Ska förmodligen ha PT-pass vid 06.00 och sedan är det jobb resten av dagen. Det blir den första dagen på kontoret på över en vecka, pepp! Har saknat kontoret och hela atmosfären som är där. Den energin finns inte på många andra ställen. 

Torsdag: Åker iväg till Gävle på jobb hela dagen. 

Fredag: Morgonträning med PT i grupp och sedan jobb hela dagen. Kvällens planer är ännu obestämda. 

. . . 

Helgens planer är ännu inte spikade, mer än att jag har boxning på lördag morgon och att jag eventuellt ska på bio med Linnea. Annars vill jag ta det lite som det kommer, vara spontan och känna efter vad jag vill göra i nuet. 

Vad har ni för roligt inplanerat i veckan? 

Den nakna sanningen

Igår mötte jag upp Linnéa, som jag inte sett på hur länge som helst, för ett glas på Strandvägen 1. Här satt vi i några timmar och pratade ikapp om livet medan lördagspulsen pulserade omkring oss.

 Jag kan tycka det är supertrevligt att, när helgen kommer, gå ut och unna sig ett glas Cava på ett schysst ställe tillsammans med en tjejkompis för upplevelsens skull! Vissa gånger tar jag det alkoholfria alternativet men ibland vill jag unna mig motsatsen. Att däremot festa in på morgontimmarna har jag kommit fram till - är inte min grej. Undantagsvis om det inte är något väldigt speciellt som firas, som den senaste gången på min studentdag. Det var roligt! Annars föredrar jag att komma i säng i rimlig tid så jag vaknar upp fräsch dagen efter och kan ta itu med saker. Haha, ibland undrar jag om jag är 20 eller 45.. Är jag ensam om detta? 

Åter till kvällen. Här ser ni fina Linnea! Vi lärde känna varandra genom utbildningen (Arndt's Sales Academy) som vi gick i höstas. Hon flyttade även hon hit från annan ort i Sverige (Linköping) och har nu - precis som jag - förälskat sig i Stockholm. Härligt tycker jag! Vi delar dessutom intresset att hitta härliga restauranger att utforska på helgerna vilket är om möjligt ännu härligare. Det är en av mina hobbys! 

Efter några timmar tog vi oss vidare till Nybrogatan 38 för en lättare middag. Vi beställde in små-tacos - otroligt gott!

En lördagskväll i sitt esse! 

Jag var i säng redan innan midnatt och vaknade därför upp pigg och fräsch imorse, härlig känsla! Nu ska jag - precis som igår - förbereda jobbsaker medan jag kör ett tvätt-race. Jag hinner inte göra det i veckodagarna (prioriterar annat) så jag skjuter alltid på saker som städning, handling, tvätt etc. till på helgen....vilket ibland leder till att min kyl står tom precis som igår. Den nakna sanningen. Ni som flyttat hemifrån, jag är nyfiken! Hur brukar ni göra kring dessa områden? 

 

När mår jag som bäst?

- Gårdagens hotellfrukost -

Nu är jag tillbaka i Stockholm igen efter en vecka på resande fot runt om i hela Sverige. Jag tycker snarare det är kul att resa iväg på jobb än motsatsen, just för variationen: det är mycket nya intryck, möte med nya människor och miljöombyten. Två dagar hinner jag vara hemma innan det bär av mot nya destinationer igen, dock bara tre dagar den här gången. Jag älskar att springa fort och när livet går i 190 mår jag som bäst - jag vill bara framåt! 

- Min arbetsplats under morgonen/förmiddagen igår -

Vi åkte tåg tillbaka till Stockholm igårkväll och när vi rullade in över vattnet kände jag hur hela mitt hjärta fylldes av värme. Jag älskar den här staden och att besöka andra städer runt om i landet får mig bara att inse det ännu mer. På tal om att åka tåg (eller flyga) så är det något som sker med min hjärna när jag gör det. Den sätts igång på högvarv och massor av tankar och idéer växer fram. Det finns liksom inte så mycket andra intryck att ta in så hjärnan skapar sitt eget. Love it! 

- Sushimiddag i hotellsängen i torsdags kväll - 

Lördagar betyder boxning för min del och idag var inget undantag. Det var första passet efter en månads uppehåll, så det var otroligt tufft men skönt efteråt! Att boxas är alltid väldigt kul och passar bra oavsett vilket sinnesstillstånd man kan tänkas vara  i. Är jag glad så har jag mycket energi till att köra slut på mig själv och är jag upprörd är det också skönt att köra slut på sig själv - framförallt att slå ut sina känslor på en säck. Det är utan tvekan den bästa träningsformen jag testat på! 

- Gammal bild från när mamma var på besök i Stockholm -

Jag har precis varit iväg och handlat. Det enda som fanns i mitt kylskåp efter den här veckan var en flaska ketchup, haha. Inte särskilt glamouröst... Det gäller att ta eget ansvar i vuxenlivet för det finns ingen annan som gör det åt en. På tal om något annat ska jag jobba i några timmar nu, då jag har deadlines på samarbeten som ska in och även behöver förbereda x antal saker inför den kommande veckan. Därefter ska jag möta upp Linnéa för ett glas i stan följt av middag.

Perfekt lördag!

Mitt veckoschema

Godmorgon måndag!

Ny vecka, nya möjligheter. Trots att klockan är 04.00 (ska med tåget strax så är uppe extra tidigt idag) så känner jag mig utvilad efter min lugna helg. Jag tänkte dela med mig av mitt veckoschema till er - är på resande fot hela veckan så det ser lite annorlunda ut än vad det brukar! 

Måndag: Tåg till Göteborg 5.40, jobb hela dagen och tillbaka i stan 21.00. 

Tisdag: Jobb från kontoret 07.00-11.00 och sedan åka till Uppsala för jobb från 11.30-18.00. Vill träna på kvällen när jag kommit hem, om inte på gymmet så åtminstone yoga eller annan hemmaträning. Körde mitt första PT-pass förra veckan och blev så taggad på att köra igång ordentligt nu! 

Onsdag: Tåget mot Malmö rullar vid 07.00 och vi är framme någon gång vid lunchtid. Här checkar vi, som i Kamila och jag, in på hotell i två nätter. 

Torsdag: Åker till Linköping över dagen för jobb och sedan tillbaka till Malmö igen på kvällen för ytterligare jobb.

Fredag: Jobb i Malmö hela dagen och på kvällen bär det av hemåt till Stockholm igen. Är inte tillbaka förrän vid 21.30 så gissar på att det blir bums i säng då.

Lördag: Boxning på morgonen, sedan har jag bokat in en ny franstid och där efter vill jag äta en god middag med härligt sällskap. 

Söndag: Det var ett tag sedan jag brunchade så om jag hinner skulle jag vilja göra det. Annars träna, tvätta och förbereda bloggmaterial inför den nästkommande veckan m.m.

 

Hur ser era veckoplaner ut?