liifeofebba

Kategori: Samarbeten

En accessoar till heminredning

Detta inlägg är i samarbete med Chili.se  


Som ni vet älskar jag allt som har med inredning och har i synnerhet en slags kärlek till stolar och fåtöljer av olika slag. Det kan göra så mycket med ett rum! Man kan t.ex fylla ut en tom hörna, ha en som sticker ut och göra rummet speciellt - listan kan göras lång. 

Sammet är ju något som är väldigt hett just nu och som jag personligen tycker är väldigt fint. I Skåne har jag en likt den ovan och älskar att sitta och läsa i den, man sjunker liksom ner i den på ett skönt sätt. 

Jag ser på stolar som en accessoar. Stolarna ovan till exempel är SÅ coola och kan förvandla vilket rum som helst! Jag såg att Chili har liknande i sitt stolsortiment så de ska jag definitivt ha i åtanke den dagen jag köper egen lägenhet. 

Event med European Bartender School

Förra lördagen var jag och några andra influencers inbjudna till ett event med European Bartender School. De har 25 bartenderskolor runt om i hela världen och vi höll, inte helt otippat, till i Stockholm! New York, Barcelona och Paris är bara tre av många ställen de finns på. Min kamera dog när jag kom fram till eventet så bilderna är tagna med fina Stefanis kamera. Klicka HÄR för att komma till hennes fantastiska blogg!

När vi kom bjöds det på bubbel och snacks i mängder! Detta är bara en bråkdel, det fanns även chark m.m. Så glatt!

Efter en introduktion om företaget var det dags för oss att få en snabbversion av deras bartenderutbildning på cirka fyra timmar. Vi fick prova på att göra tre olika drinkar och den ni ser ovan var den jag tyckte var godast! Jag brukar ju som ni vet inte dricka alkohol så att blanda drinkar är inte direkt min expertis, men det var en rolig upplevelse. Vi alla fick med oss vars ett bartender-kit hem så vi kan fortsätta öva. Kul! 

Cheers! 

Jag och Carolina som jag tog med mig som min + 1 till eventet. Vi går samma utbildning så det är på den vägen vi lärt känna varanra, vilket jag är väldigt glad för!

Det kommer ett till inlägg med fler bilder från resterande av kvällens alla äventyr. Håll utkik!

I det här inlägget förekommer reklam för European Bartender School

 

Bloggevent med EBS

Vilket boxningspass det blev idag! Jag är fullkomligt såld på denna sorts träning. Vi är ungefär 10 personer och Isam som håller i det har varit världsmästare i boxning - så ni kan själva föreställa er nivån på passet. Även idag låg vi kvar på golvet och hämtade andan i flera minuter efter passet. Härligt!

Nu under dagen ska jag plugga på en presentation som jag ska hålla i på måndag och där efter...

Ska jag, tillsammans med  ett gäng andra influencers, på ett event som anordnas av European Bartender School! Det blir först en fyra timmars lång bartenderutbildning, sedan middag på restaurang med drinkar efteråt. Jag kommer att uppdatera på min Instastory hela kvällen, så följ mig @ hanssonebba om ni vill hänga med under kvällens gång. Det ska bli spännande och framförallt kul med en lite annorlunda lördagsaktivitet!

Vad ska ni göra idag?

Sveriges största träningsfest!

 Som ni vet brukar jag i princip aldrig gå ut och klubba, vilket beror på en rad olika anledningar. För det första ogillar jag att bli bakfull och ligga helt paralyserad i sängen dagen efter - dagar som man egentligen kunde gjort något vettigt på rinner ut i sanden. För det andra ogillar jag att det nästan alltid är någon som ska bråka, tjafsa eller gråta när det är alkohol inblandat. Och låt oss vara ärliga, förfesten är alltid roligare än själva utgången.

Vad skulle ni säga om jag berättade att det faktiskt finns ett event som är likt något bättre än en förfest - en nykter förfest där alla tränar och dansar till grymma DJ:s, är fulla av endorfiner och skrattar till dess att magarna krampar? Utan alla tjafs och bråk, och där den enda utlovade värken dagen efter är träningsvärk i hela kroppen - snarare än en jobbig huvudvärk?  

Faktum är att det finns ett event som är precis likt detta. Jag vet, man tror knappt det är sant! Redan nu på fredag anordnas Sveriges största träningsevent på Annexet i Stockholm. Det kommer att bjudas på goodiebags med ett innehåll värt över 750 kr, grymma DJ:s kommer att vara på plats och det kommer serveras god dryck i diverse barer (alkoholfri såklart!). 

Klicka HÄR för att komma direkt till bokningen, en biljett kostar bara 199 kr! 

I samarbete med Workout Parties

 

 

 

 

Fina skal från Richmond and Finch

 Detta inlägg är i samarbete med Richmond and Finch

Fick hem tre fina skal från Richmond and Finch igår varav ett är det fina ovan. Jag älskar färgerna och även den lilla gulddetaljen längst ner som de har på alla sina skal. Tycker det ger en lyxig känsla! Det bästa av allt är att ni med koden EBBA20 får hela 20 % rabatt på ert nästa köp! Klicka HÄR för att komma till sidan.

Manikyr och pedikyr på Rosa's Beauty i Malmö

I torsdags när jag slutat jobbet begav jag mig till Rosa's Beauty som är en nyöppnad skönhetssalong i Malmö. Dock har de som jobbar där över fem års erfarenhet i branschen, vilket känns tryggt för mig som kund.

Väl på plats i salongen slog jag mig ner i massagestolen för en pedikyr och blev kort därefter serverad både kaffe, kakor och frukt. Lyxigt! Det senaste året har varit oerhört intensivt vilket gjort att jag inte hunnit ta hand om mig själv så som jag velat (och borde), så att bli uppassad och omhändertagen på detta vis var minst sagt välbehövt... 

När pedikyren vad klar bytte jag plats för att få manikyr. Jag valde en ljusrosa färg till både händer och fötter... 

Slutresultatet på fötterna: babylena, fräscha och fina! Nedan ser ni även naglarna som jag är supernöjd med. Många gånger när man ska unna sig skönhetsbehandlingar tycker jag att servicen gör hela upplevelsen och i detta fall är jag nöjd med både servicen och slutresultatet. Trevlig personal, noggrannt arbete och kunniga inom sitt område.

Det bästa av allt? Jag har fixat fyra olika sommarerbjudanden som ni kan få ta del av genom att uppge mitt namn vid bokning:

- Manikyr + pedikyr 490 :- Gå 2 stycken och betala 1 för halva priset. Den perfekta dealen för dig som vill ha kvalitetstid med kompisen, din mamma eller syster! 

- Studentdeal: Få ett nytt set naglar från 200 :-

- Ett nytt set fransar 450 :-

- Färgning av bryn + plock 200 :-

Om ni vill se fler bilder kan ni gå in på @rosasbeauty på Instagram eller Facebook, det är även där bokningen sker. Alternativt kan ni smsa Mai på 070-0390025. OBS! Viktigt! Glöm inte att uppge EBBA vid bokning för att ta del av erbjudandena. <3

 

Detta inlägg är i samarbete med Rosas Beauty

 

 

 

Monday inspiration och samarbete med Jotex

Wow vilka fina bilder jag hittade när jag scrollade runt på Pinterest nyss. Så pass fina att jag var tvungen att sätta ihop ett helt inlägg med enbart dem. Måndagsinspiration när den är som bäst - om ni frågar mig! Där till har jag en härlig sak att meddela som förhoppningsvis gör er måndag lite gladare. Just nu har jag ett samarbete med inredningsföretaget Jotex på min Instagram där jag ger alla mina följare en rabattkod på 30 % på hela deras sortiment. Hur bra är inte det? Klicka HÄR för att komma till min Instagram och ta del av erbjudandet!

Marknadsföring som syns och skapar förtroende

I samarbete med Skyltx

Att marknadsföra och göra reklam för sin sak kan idag göras på fenomenalt många olika sätt. En sak som aldrig kommer bli gammal är det här med skyltar. Dels för det är praktiskt, dels för man kan utforma dem precis som man vill. Har du kanske ett eget företag och är i behov av just detta? Skyltx erbjuder bland annat gatupratare i dess olika storlekare och former till ett hyggligt pris, vilka jag personligen tycker är en höjdare. Det är ingen som missar dem när man går förbi! Därtill har dem skylthållare av lite större men även mindre slag, vilka kan has på ditt kontor eller ditt arbetsskrivbord med ditt namn/position i företaget eller så kan du rent ut av ha det till viktiga lappar eller visitkort. Det är praktiskt och ger ett seriöst intryck av att du tar ditt arbete på allvar. Förtroende är A och O om man ska få kunder, tillit. Dessutom har dem glasmontrar vilka ser otroligt lyxiga ut, men även avspärrningsstolpar som kan has till diverse event och fester. Hur bra?! Skulle vilja inskaffa mig det till min student. 

För att ta del av hela utbudet rekommenderar jag er verkligen att kika in på hemsidan som är: www.skyltx.se (klick!)

Inpeople och Barncancerfonden

Inpeople är ett bemanningsföretag som har sin bas i Växjö med omkring 200 anställda. Företaget fokuserar på att skräddarsy lösningar inom rekrytering, uthyrning och organisationsutveckling. Därtill assisterar Inpeople företag över hela landet med att förbättra och stärka de olika företagens HR-avdelning. 

För att lyckas med en gynnsam rekrytering är Inpeoples ambition att alltid matcha rätt person med rätt jobb, vilket görs genom särskilda intervjuer och med kravprofiler. Med andra ord har Inpeople det företag som söker personal eller den arbetssökandes begäran som utgångspunkt i sitt arbete. 

Inom företaget Inpeople finns det en laganda som kallas "Inspirit" vilken står för att alla medarbetare ska hjälpas åt, men tillika att man alltid ställer upp för kunden. Med Inspirit som grund har Inpeople nu valt att hjälpa Barncancerfonden genom att starta en insamling.

Jag tycker det faktum att Inpeople samlar in pengar så att dem kan hjälpa sjuka barn är en helt fantastisk sak att göra. Alla kan inte göra allting, men alla kan göra något. Tillsammans gör vi skillnad! Jag har redan lämnat mitt bidrag, gör ni det också.

 

Här kan ni hitta till Inpeople för mer information om företaget och dess tjänster eller om ni vill skänka en slant till barncancerfonden. 

 

Det som gör en bostad komplett

Funderar du på att flytta hemifrån efter gymnasiet och är intresserad av ett bra ljusinsläpp i din bostad? Eller har du kanske redan din egen bostadsrätt men är sugen på att renovera för att få till den där perfekta touchen? Då bör du kolla in Kronfönster. Dem har ett utbud som heter duga när det gäller både snygga skjutdörrar och fönster. Även fast jag fortfarande bor hemma brukar jag vara ute och titta på saker till mitt framtida hem dagligen och jag blev så glad när jag såg att det fanns sådana här skjutdörrar på nätet.

Som ni ser på bilderna ovan är ljusinsläppet i en bostad A och O. Stora partier i glas kan verkligen få en bostad att gå från att vara dyster till att bli alldeles underbar.   Om ni är intresserade av att få ett ännu finare och mer levande hem bör ni definitivt kolla in skjutdörrar från Kronfönster. 

I samarbete med Kronfönster

Begravningar från Fonus

Begravningar. Ett ord som är väldigt känsloladdat för många. Mestadels hemska och jobbiga känslor - så som sorg och ilska. Det är även ett ord som många förknippar med tragedier. För det är det ju, en tragedi när någon går bort.

 

Jag har själv aldrig varit på en begravning, så jag kan inte relatera till de känslor som man känner innan, under, eller efter. Men jag kan föreställa mig att man känner väldigt mycket och väldigt starkt. 

 

Jag, personligen, förknippar begravningar med sorg - men även som något fint. Det är en sista chans att säga hejdå till någon man älskar, eller någon man tycker väldigt mycket om. Det kan vara en släkting, kollega eller en nära vän. Oavsett så förtjänar denna person en vacker och minnesvärd begravning. Skulle därför vilja tipsa om företaget Fonus som anordnar just begravningar i Stockholm (klick!). Dem kan dessutom svara på juridiska frågor etc som är bra att ha kunskap om. För mer information om begravningar fån Fonus klicka HÄR!

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

I samarbete med Fonus

Saker som underlättar under hotellvistelsen

I samarbete med Boon Edam

När man reser och väljer hotell finns det alltid särskilda bekvämligheter man tittar efter. Dessa bekvämligheter kan vara allt ifrån om hotellet har access till pool, spa samt gym eller varför inte en egen bar. Men det kan även vara andra praktiska saker som förenklar för var och en under vistelsen på ett hotell. Saker som till exempel skjutdörrar - då slipper man själv stå och hålla uppe tunga dörrar medan man kånkar på resväskor och andra saker, och där av riskerar att få en tung dörr igensmälld i huvudet för att man är distraherad av någonting annat (been there..). Men även "karuselldörrar" så man väldigt simpelt kan ta sig in och ut från hotellet. Då är det tur att företag som Boon Edam finns. Dem säljer bland annat just skjutdörrar till hotell och andra praktiska saker som underlättar mer än vad man tror.

 

Få mest sol för pengarna i sommar

Vi jobbar hårt hela året för att kunna ta några tämligen välbehövda, men även välförtjänta, lediga veckor under denna högst blommande årstid. Många flyr landet för att åka till en tropisk plats, medan andra är högst förtjusta av att spendera dessa veckor på hemmaplan eller längst kusten i sommarstugan.

Ja, ni tänker rätt. Det är den svenska sommaren jag pratar om.

Det är dessutom många av oss svenskar som tycker om att åka runt i långa landet falukorv under sommaren för att upptäcka nya smultronställen att fullkomligt förälska oss i. Men i en djungel full av många tankar och beslut kan det vara svårt att veta var man ska åka för att få mest sol för pengarna. Många gånger tar det upp värdefull tid och ibland kan det till och med vara så att vi drar nitlotten och åker dit vi får minst sol för pengarna.

Men, det råkar faktiskt vara så att vi inte längre behöver oroa oss för detta längre. Nu har nämligen Zmarta (klick!) utvecklat olika barometrar som "tar tempen" på var du får mest sol för pengarna i Sverige under sommaren. Zmarta räknar även ut vad ett glas vin, en båtplats, hotell och vad en varmrätt kostar på denna destination. Då slipper vi ta reda på och räkna ut allt själv eftersom Zmarta redan gjort det åt oss, vilket även gör att vi mycket simpelt kan jämföra med hur priserna ser ut i andra städer. Vi sparar med andra ord både tid och pengar. Låter det inte fantastiskt? För mer information klicka HÄR (klick!). 

 

. . . . . . . .

Inlägget är i samarbete med Zmarta

 

Upp