liifeofebba

Kategori: Restaurangtips

Tips för att bli riktigt produktiv

Middag på KOL i Malmö

Idag är det sista dagen på kontoret innan Påskledigheten. Jag har alltid mycket i kalendern men idag vill jag bli färdig med extra mycket saker så bordet inte svämmar över på tidag, vilket också innebär att jag har extra mycket saker på agendan. Det första jag ska göra när jag kommer till jobbet är en to-do-list där jag rangordnar saker efter urgency och prioritet - det är ett av mina bästa tips för att bli riktigt produktiv! Vi jobbar heldag idag och när jag slutat ska jag hämta ut paket, storhandla och sedan åka raka vägen hemåt. Kvällens planer är att bara koppla av och ta det lugnt. Vad har ni för kvällsplaner? Vissa av er kanske till och med är lediga idag? 

Q/A

 

Milles Lydmar, Strandvägen 1

Vart och hur redigerar du dina bilder? 

Svar:  Just nu redigerar jag mina bilder i LightRoom, VSCO (har köpt alla filter, älskar denna app!) och SnapSeed. Ibland kombinerar jag de olika programmen för att få fram en särskild effekt, kontrast eller skärpa. Mina favoritfiltern i VSCO-appen är A6 och J5, tycker dem skapar mest känsla i bilderna (och så passar det bäst till mitt flöde på Instagram. För er som inte följer mig så heter jag @hanssonebba där). 

Lunchspot on a sunny Saturday

Igår mötte jag upp mina föräldrar för att äta en god lunch i solen. Jag hade fått tips om Nytorget 6 av Ebba (som bara ligger några hundra meter från där hon bor), så dit begav vi oss.

Jag hade nästan glömt bort hur gott det faktiskt är att avnjuta en iskall Cola i solen. 

Pappa tog en fräsch räksallad som såg supergod ut och mamma en krämig pasta som inte såg allt för dum ut den heller.

Medan jag var sugen på något helt annat: fattiga riddare. Det fanns flera olika saker att välja på deras brunchmeny, men jag minns inte senast jag åt denna rätt så den fick det bli! Supergott måste jag tillägga.

Här satt vi, njöt av tillvaron och pratade ikapp om vad vi hittat på sedan sist vi sågs. De berättade och visade bilder från alla äventyr de varit på och jag berättade om hur livet i Stockholm är. En mysig lunch med mina älskade föräldrar - tack! <3

 

Upp