liifeofebba

Kategori: Restaurangtips

Q/A

 

Milles Lydmar, Strandvägen 1

Vart och hur redigerar du dina bilder? 

Svar:  Just nu redigerar jag mina bilder i LightRoom, VSCO (har köpt alla filter, älskar denna app!) och SnapSeed. Ibland kombinerar jag de olika programmen för att få fram en särskild effekt, kontrast eller skärpa. Mina favoritfiltern i VSCO-appen är A6 och J5, tycker dem skapar mest känsla i bilderna (och så passar det bäst till mitt flöde på Instagram. För er som inte följer mig så heter jag @hanssonebba där). 

Lunchspot on a sunny Saturday

Igår mötte jag upp mina föräldrar för att äta en god lunch i solen. Jag hade fått tips om Nytorget 6 av Ebba (som bara ligger några hundra meter från där hon bor), så dit begav vi oss.

Jag hade nästan glömt bort hur gott det faktiskt är att avnjuta en iskall Cola i solen. 

Pappa tog en fräsch räksallad som såg supergod ut och mamma en krämig pasta som inte såg allt för dum ut den heller.

Medan jag var sugen på något helt annat: fattiga riddare. Det fanns flera olika saker att välja på deras brunchmeny, men jag minns inte senast jag åt denna rätt så den fick det bli! Supergott måste jag tillägga.

Här satt vi, njöt av tillvaron och pratade ikapp om vad vi hittat på sedan sist vi sågs. De berättade och visade bilder från alla äventyr de varit på och jag berättade om hur livet i Stockholm är. En mysig lunch med mina älskade föräldrar - tack! <3

 

Upp