liifeofebba

Kategori: Q/A

Q/A

 

Milles Lydmar, Strandvägen 1

Vart och hur redigerar du dina bilder? 

Svar:  Just nu redigerar jag mina bilder i LightRoom, VSCO (har köpt alla filter, älskar denna app!) och SnapSeed. Ibland kombinerar jag de olika programmen för att få fram en särskild effekt, kontrast eller skärpa. Mina favoritfiltern i VSCO-appen är A6 och J5, tycker dem skapar mest känsla i bilderna (och så passar det bäst till mitt flöde på Instagram. För er som inte följer mig så heter jag @hanssonebba där). 

Vad ska jag göra i Stockholm?

Jag har nämnt för er att jag ska flytta till Stockholm, men ännu inte berättat vad det är jag ska göra där. 

Många drömmer om att backpacka, resa och få uppleva världen efter studenten. Men det har aldrig varit min dröm. Jag är ingen backpack-tjej och rest det har jag gjort mycket i mitt liv. Självklart kan man aldrig resa för mycket, men att bege sig ut på en långresa som sträcker sig över flera månader hade varit för "flummigt" för mig. Mina drömmar är något annat.

Jag behöver ett miljöombyte och nya utmaningar, vilket jag är säker på att Stockholm kommer ge mig. Vad ska jag då göra där? Jag ska gå en säljutbildning på Arndt's Sales Academy som sträcker sig från augusti-december. Med andra ord så kommer det bli en utmanande, spännande och rolig höst. Jag längtar så jag spricker! Detta har jag framgångarna med mitt UF-företag att tacka för, utan det hade jag inte fått denna möjlighet.

Vad ska jag göra sen, när utbildningen är slut? Det vet jag inte än. Vad jag vet är att jag ska göra mitt bästa hela tiden under utbildningens gång och sedan efter det är jag öppen för nya utmaningar. Jag kanske startar ett nytt företag, börjar jobba med något jag brinner för - eller så börjar jag plugga ekonomi på universitetet till våren 2018 (alternativt hösten). Kommer jag stanna i Stockholm eller flytta tillbaka till Skåne? Det vet jag inte heller än - det får tiden avgöra. Just nu väljer jag att ta en sak i taget och fokusera på hösten till 110 % för att kunna göra den till det bästa och mest givande halvåret någonsin. Let's do this! 

 

 

 

Dagens lista

 

Dagens humör: Tipp topp!

Dagens mående: Otroligt lycklig. Men samtidigt lite rädd… Får jag verkligen vara så här glad och lycklig? Får allt verkligen kännas såhär perfekt? Väntar bara på att något tråkigt ska hända.. Känner ni igen er?

Dagens borde: Det finns faktiskt inget "jag borde" göra idag. Förutom att träna därå, men det ska jag göra. 

Dagens frisyr: Upsatt i en bulle

Dagens smink: Inget smink

Dagens klädsel: Just nu, virkade shorts och en vit T-shirt.

Dagens planer: Ska, när mitt mellanmål fått smälta, bege mig till gymmet för att sedan ikväll åka till Höllviken och umgås med Josefine och Frida. Jag vill se EM (såklart!) men dem är inga fotbollsfantaster så vi får se om jag får min vilja igenom.  

Dagens materiella vill ha: Just nu är det en riktigt snygg bikini som jag cravear efter, men en Balenciaga eller Mulberry Lilly skulle inte heller varit fel... 

Dagens beroende: Fun Light... 

Dagens tråkigaste: Inget tråkigt idag. Idag är jag ju på toppenhumör!

Dagens längtan: Min bästis!!! Varit utan henne i en vecka nu. Som tur är kommer hon hem idag och jag får träffa henne imorgon <3

Dagens tidning: Har ingen dagens tidning men däremot dagens bok! Den heter Tänka snabbt och långsamt. Mycket intressant bok! Den har fått väldigt god kritik och jag börjar förstå varför. 

Dagens låt: Har två härliga sommarlåtar. Först ut är Miracle med Julian Pirretta och sedan Feel Da Rush med Freddy Kalas!

Bekännelser

X  Jag har bara åkt skidor en gång i mitt liv och det var när vi, som i jag och mina tjejkompisar, var i Val Thorens på sportlovet 2015. Jag är med andra ord inte speciellt duktig på att åka skidor och det är jättetråkigt. Ska därför tyvärr inte följa med mina tjejkompisar på nästa års skidresa.. 

 

 

X  Jag har träffat livets människor på gymnasiet. Är så tacksam för alla jag har omkring mig varje dag! Att gå till skolan är verkligen en fröjd med dessa olika men ändå så likasinnade individer. Man glömmer till synes bort att man verkligen är i skolan och studerar, just för att man har så kul!

 

 

X  Jag är kaffeberoende! När det är skola dricker jag alltid en stor kopp på morgonen – två vid behov. Dessutom åker det ner en och annan Nocco/Celcius efter skolan ibland. Det är inte det bästa kanske då jag tror på att man ska sova när man verkligen är trött, men samtidigt behöver jag koffein om jag ska orka hålla ett högt tempo all day long. 

 

 

X  Jag går i princip alltid upp tidigt på morgonen. Idag gick jag till exempel upp vid 08.00 fast än jag inte hade behövt. Jag tycker det är skönt och jag får betydligt fler saker gjort om jag går upp tidigt. Rutiner ska det vara! 

 

X  Fast än jag har många år kvar till jag är halvvägs till 50 så känner jag stress över att hinna med allt som jag vill göra i livet, innan man verkligen måste bli vuxen på riktigt. 

 

 

 

 SVAR PÃ… FRÃ…GESTUND DEL TVÃ…

Hur äter du under en vanlig dag?

Frukost, lunch och middag. Jag äter även två till tre mellanmål om dagen för att hålla blodsockernivån på en jämn nivå!

 

Hur ser en träningsvecka ut för dig? :)

Hur min träning ser ut beror på mängden plugg och jobb jag har. Skolan går alltid i första hand! Men det har inte varit något problem i år. En vanlig träningsvecka spenderar jag på gymmet 5-6 gånger, antingen kör jag någon konditionsmaskin eller så kör jag styrka. Försöker få in styrkepass två gånger i veckan iallafall. Springer också väldigt ofta (BÄSTA jag vet!!) och jag brukar även ta powerwalks om morgnarna då och då eftersom jag tycker det ger skön energi till resten av dagen. Viktigt att tillägga är att jag vilar när kropp och knopp säger ifrån!!! Oftast 1-2 gånger per vecka.

Hur äter du under en vanlig dag?

 

Vilken skola går du i? Är den bra? Kan du ibland sakna din förra skola? KRAM<33

Jag går på ProCivitas i Malmö. Den är allt man kan önska sig att en skola ska vara! Man är omringad av målmedvetna och drivna människor som hjälps åt varje dag. Det serveras god lunch, elevkåren fixar roliga events och lärarna är jättebra. Måste även understryka att det är väldigt mycket plugg. 

Jag saknar några lärare på min förra skola eftersom dem var så himla snälla!! Speciellt min SO-lärare och Svenska-lärare.. Men skolan i sig saknar jag inte alls.

Ska du sommarjobba? Isåfall var?

Jag kommer jobba på McDonald's men annars inget.

 

Beskriv dig själv med tre ord?

Ambitiös, målmedveten och omtänksam. 

 

Bästa film eller tv serie?

Oj... Du frågar en seriefantast. Har sett hela tretton serier! Att välja en som är bäst blir väldigt svårt. Kan lista några bra till er: Suits, Gossip Girl, Real Housewives of Beverly Hills, OC, Revenge, The Vampire Diaries och OTH.

 

Tips på outfits vardag/fest? 

Mitt absolut bästa tips är att klä dig i något som du är bekväm i, man känner sig aldrig så snygg som då. Klär du dig i något obekvämt kommer du bara vara stel hela kvällen. Om man är osäker så fungerar den lilla svarta vid alla tillfällen, men om du ska på någon fin middag rekommenderar jag en lång och sofistikerad klänning eller kostymbyxor, en fin blus och ett par stilettklackar. På sommaren är färgglada klänningar ett hett tips. 

Vem är din absoluta förebild?

Några kvinnliga förebilder är Michaela Forni för hon har kommit så långt i livet fast än hon är så ung och trots det har hon fötterna på jorden samt verkar vara en sån varm och härlig person. Isabella Löwengrip är också en förebild då hon är otroligt driven och även hon har kommit väldigt långt i livet redan. 

 

Tjärnar du något på din blogg? Har du några sponsorer? Hur många läsare varje dag? Din blogg e grym!!

Har ingen fast inkomst men tjänar på vissa utav mina samarbeten.

 

Är Mimmi Svensson din bästa vän och snyggast i världen?

HALLÅÅ det är väl självklart??? Ingen klår denna underbara tjej. Love you<3

 På din skolan får man dator eller betalar man för dem? Vilken dator? Fin blogg :) 

Man "får" en dator som man betalar 2000 kronor för vid början av varje termin. En MacBook Air! Jag använder mig mestadels av den när jag pluggar och sedan använder jag min MacBook Pro som jag fått av mina föräldrar när jag bloggar och gör andra saker. 

 

Vilket språk har du som B-språk? Kommer du ha fler frågestunder (hoppars de) :-))))

Jag läser Tyska! Ja, absolut! 

 

Vad lyssnar du på för slags musik? Vilket/vilka fotbollslag håller du på?

Jag lyssnar på allt möjligt, har olika spellistor för olika tillfällen. När jag pluggar lyssnar jag ofta på akoustisk musik, när jag tränar på housemusik och när jag åker tåg etc är det mer blandat. Jag håller tyvärr inte på något speciellt fotbollslag!

 

Tips på frukost:))

Jag personligen är en frukostmänniska och tycker om att variera mina frukostar, men har trots det mina favoriter. Bra tips är turikisk yoghurt med honung och banan, proteingröt med keso, havregrynsgröt med ägg och juice, en matig smoothie eller omelett! 

 Upp