liifeofebba

Kategori: Outfits

Sommaroutfit och måndagsboost

Länkar till outfiten hittar ni i det HÄR (klick!) inlägget 

Godmorgon säger jag till en ny vecka med nya möjligheter! Idag har vi måndagsboost med utbildningen, vilket betyder gemensam frukost 07.00. Vi kommer faktiskt att börja varje vecka på detta vis, vilket jag tycker är en briljant idé. Då får vi alla chans att prata ikapp efter helgen men även tagga till tillsammans inför ännu en spännande vecka. Kul! Hur brukar ni börja veckan?

Mina morgonrutiner innan jag lämnar hemmet

Blus HÄR, kjolen är köpt i Spanien och skorna hittar ni HÄR

Nu när jag flyttat hemifrån är det första jag gör när jag vaknar på morgonen att brygga kaffe (som jag förberett kvällen innan). Sedan sköljer ansiktet (livsviktigt för att jag ska känna mig fräsch i hyn!) alternativt duschar om jag inte gjort det kvällen innan. I perfekt tajming med att kaffet är färdigbryggt börjar jag göra mig i ordning medan jag lyssnar på spellistan "Your favorite coffeehouse" på Spotify, alternativt en bra ljudbok (gärna en faktabaserad som lär mig någonting) för att komma i stämning. 

Därefter äter jag alltid min frukost framför TV4 Nyhetsmorgon i lugn och ro medan jag svarar på mail eller uppdaterar bloggen. Morgnarna är heliga för mig. Det är under dem jag oftast är som effektivast och har mest energi, så att slösa bort dem på att slappa i soffan vore inget annat än dumt. Jag brukar även motivera mig själv med följande: "Ju mer saker jag får gjort på morgonen, desto mer tid får jag till att hinna med annat under resten av dagen."  Tid är dyrbart, kom ihåg det!

Har ni några speciella morgonrutiner som ni brukar följa? Berätta! 

 

 

Get the party-style

Hösten närmar sig med stormsteg och ett enligt mig perfekt plagg att pryda kroppen med för såväl utekvällar som finmiddagar är jumpsuiten - i dess oändliga former, färger och material. Jag har därför samlat några personliga favoriter nedan till er:

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR

4 HÄR // 5 HÄR // 6 HÄR

7 HÄR // 8 HÄR // 9 HÄR

 

Jag ska flytta till Stockholm!

Idag åker jag till Stockholm tillsammans med min bästa vän Frida. Vi är framme under eftermiddagen och kort därefter ska vi... trumvirvel... på lägenhetsvisning! Vi båda ska nämligen flytta till Stockholm om cirka en månad och planerar då att bli sambos. Hur drömmigt? Har alltid velat testa att bo tillsammans med en tjejkompis och nu ska jag det - i Stockholm!!! Är så glad att jag ska göra det med just Frida då vi båda delar samma värderingar om det mesta och har rest samt bott tillsammans flertalet gånger, vilket alltid fungerat bra. Dessutom hänger vi redan med varandra flera gånger i veckan så skillnaden nu blir väl bara att vi delar hem också, hehe. Angående själva flytten har jag nog fortfarande inte förstått det och lär inte göra förrän jag väl står där med alla mina saker nedpackade, redo för att lämna och påbörja ett nytt äventyr. Jag kommer berätta mer om vad jag ska göra där i ett annat inlägg.. IIHH!!!

 

 

 

 

 

 

Det just nu trendande plagget

Älskar ni - precis som jag - det just nu trendande plagget, militärjackan, så hittar ni en likadan som jag har på bilden HÄR

Jag har klippt av mig håret!

Som ni kan se på bilderna har jag blivit korthårig igen. Det är ett beslut som tagit mig väldigt lång tid att fatta, haha. Nu när det är gjort känns det så rätt! Det är fräscht, lätt att handskas med och så gillar jag att min hårfärg framhävs mer nu. Vad tycker ni?

Liknande topp hittar ni HÄR 

 Jag har suttit och arbetat med min mail under morgonen och nu ska jag strax ta en paus för att gå till gymmet. Jag tror det blir överkropp eller cardio idag, ben är uteslutet för jag har rejäl träningsvärk i nedre delen av kroppen sedan måndagens två gruppass. Därefter väntar jobb dagen lång och även in på kvällen. Vad ska ni göra idag?

 

 

Get the look

Är ni sugna på att klä likt outfiten jag bär ovan kan ni hitta liknande plagg här: kjol HÄR, blus HÄR, skor HÄR

Out of office

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 HÄR // 5 HÄR // 6 HÄR 

7 HÄR // 8 HÄR // 9 HÄR 

Let's go to the beach

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 HÄR // 

Palmtrees everywhere

Det är många av er som undrat var min skjorta med palmer på är ifrån och svaret är H&M. Jag köpte den i Barcelona men den borde finnas i Sverige med, om inte annat på deras hemsida. Älskar den! 

Summary of Barcelona

Outfitbilder som togs under vår andra kväll i Barcelona då vi var på väg till middagen som skulle ätas på en skaldjursrestaurang i hamnen. Jag saknar redan livet där nere. Dagarna spenderades på stranden, men var det molnigt gick man och brunchade eller upptäckte staden. Fram mot kvällen tog man en vända på stan alternativt köpte en kulglass för att svalka sig. När klockan slog tio var det middagsdags och där efter slog man sig ner på en bar för att dricka sangria i mängder. Någon kväll blev det även en och annan barrunda. Efter midnatt bar det vidare till klubben där vi dansade till fötterna värkte (Ping Ellen!) och solen gick upp. Håll utkik på bloggen för ett helt album med bilder från dessa nio dagar kommer att publiceras i etapper, även ett och annat tips. XxxxX

 

 

SS 17 fashion

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 liknande HÄR 

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 HÄR // 5 HÄR

. . .

Ovan har ni två - enligt mig - helt perfekta vår- och sommaroutfits. Alltt från material till färg, passform och stil är SÅ rätt! Det är elegant samtidigt som det är sött och somrigt. En härlig mix som tillsammans blir en oemotståndlig kombination.

XX

Puderrosa blus med volangarmar

Ibland blir det inte riktigt som en tänkt sig

Lyckan över att snart kunna gå klädd såhär igen!! Blir pirrig av att tänka på det. 

Denna vecka skulle bli en produktiv av högsta rang. Jag hade skrivit ett schema och planerat allting i minsta detalj, som det kontrollfreak jag är, men dessvärre blev den allt annat än vad jag tänkt mig. Jag åkte på någon form av influensa eller matförgiftning (fortfarande oklart vad det var) i tisdags morgon - frossa, superhög feber och fick inte behålla varken dryck eller mat. Har därför varit sängliggandes hela veckan och bara sovit, sovit och sovit lite till. Börjar äntligen må bättre så idag blir dagen med stort D. Ska isolera mig från omvärlden, jobba ikapp alla studier och kick some ass (rent ut sagt). Helgen kommer gå i samma anda. Hur mår ni hjärtan?

 

 

Throwback pt. 1

Blir så glad när jag tittar på dessa bilder. De får mig att tänka på sommaren, solbränd hy och lycka. 

Om två timmar beger jag mig hemifrån för att påbörja dagens uppdrag. Jag nämnde lite kort igår att vi fått äran att göra årets UF-film (genom vårt UF), så det är vad vi ska filma till idag. Spännande! Där efter ska jag på risk1 som varar i tre-fyra timmar och där efter blir det minst sagt en roadtrip för mig och Hampus. Vi kommer behöva åka tvärs över Skåne (känns det som) för att inhandla och hämta särskilda saker inför morgondagen. Jag kommer inte vara hemma förrän sent ikväll, så därför gick jag upp tidigare för att få tid till mina studier - och bloggen. Vad ska ni göra idag?