liifeofebba

Kategori: Outfits

Throwback pt. 1

Blir så glad när jag tittar på dessa bilder. De får mig att tänka på sommaren, solbränd hy och lycka. 

Om två timmar beger jag mig hemifrån för att påbörja dagens uppdrag. Jag nämnde lite kort igår att vi fått äran att göra årets UF-film (genom vårt UF), så det är vad vi ska filma till idag. Spännande! Där efter ska jag på risk1 som varar i tre-fyra timmar och där efter blir det minst sagt en roadtrip för mig och Hampus. Vi kommer behöva åka tvärs över Skåne (känns det som) för att inhandla och hämta särskilda saker inför morgondagen. Jag kommer inte vara hemma förrän sent ikväll, så därför gick jag upp tidigare för att få tid till mina studier - och bloggen. Vad ska ni göra idag?

Leopardkappa

Leopardmönster - say no more. Som jag nämnde i ett föregående inlägg har jag införskaffat mig två kappor den här veckan och här ovan ser ni den andra. Den sticker ut lite vilket jag fullkomligt älskar. Har redan fantiserat om minst tio olika sätt jag kan matcha den på nu i vår. Ni hittar den HÄR om ni är sugna på en likadan. 

XX

 

 

New coat(s)

Den här veckan har två(!) fina kappor fått följa med mig hem, varav en är denna gråa dröm. Gillar att den är lik en cape i modellen och att den har luva. På tal om något annat hade jag tänkt göra ingefärashot strax för att ställa i kylen och ta en shot varje morgon, i förebyggande syfte. Kan lägga upp receptet här om ni vill? XX

Spring favs

 

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR 

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR 

 

HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR

Lillördag

Godmorgon! Gick och la mig tidigt igår då jag inte kände mig helt kry.. Till min förvåning mår jag fortfarande inte bättre. Typiskt. Så fort man blir frisk kommer nästas virus och attackerar. Ska göra ingefära på flaska så jag kan ta en shot varje morgon framöver. Det brukar hjälpa till på traven. Annars har jag körlektion i stan och sen ska vi nog ut ikväll.. Hur mår ni idag?

 

Såhär vill jag gå klädd!

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 HÄR

Precis såhär vill jag gå klädd när siffran på termometern börjar röra sig uppåt. Allt är såå fräscht och snyggt!

 

En sommaroutfit

Ett skepp kommer lastat med en styck härlig sommaroutfit - som jag längtar efter att få gå klädd såhär igen!

 

 

Framförhållning är A och O

Den som sa att sista året på gymnasiet skulle vara lugnt och skönt ljög kan jag tala om för er. Lugnt är allt annat än vad det är just nu och skönt är det inte heller för den delen. Tröstar mig med att det lugnar sig snart, allt går nämligen hela tiden i etapper. Vissa veckor är det väldigt milt med plugg medan det andra veckor är så mycket att göra att jag knappt vet vart jag ska börja. Framförhållning är verkligen A och O så att säga.

Det är tur att det för tillfället sker så mycket kul runt omkring som gör tillvaron (mycket) gladare! Dessutom är det snart min födelsedag och lov.

På återseende.. XX

The best week of the year - Fashion Week

När det är Fashion Week älskar jag att googla street style för att få upp mängder av kreativa outfits i alla dess former och varianter. Tycker det är så oerhört häftigt med människor som vågar leva ut sin stil till hundra procent oavsett hur galna kombinationer det kan sluta med. Mina favoriter i det här inlägget är den längst ner till vänster, då jag har fått upp ögonen mer för mönster - men även för att kvinnan på bilden fullkomligt rockar sin outfit. Mina två andra favoriter är de två i mitten; de känns chic och fräscha. Har ni någon favorit?

 

 

 

 

 

Spring fashion

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 HÄR // 5 HÄR // 6 HÄR 

7 HÄR // 8 HÄR // 9 HÄR 

Skrivkramp

Har skrivkramp idag och utöver det har jag kommit på mig själv flera gånger med att sitta och drömma mig bort. Vardagen känns grå, tack vare vädret, medan helgen känns betydligt mer lockande. Har roliga saker inbokade denna helg så därför längtar jag extra mycket. Nu måste jag dock vakna upp ur dagdrömmandet och få lite vettiga saker gjorda, även om idag är en sådan dag då det tar emot. Antar att alla har sådana dagar. XoXo

Bokat boende i Barcelona

Igår bokade vi boende till Barcelona och som det ser ut nu kommer vi bo i princip precis vid stranden. Ska redan nu börja kika runt efter snygga baddräkter, bikinis, strandkläder osv till resan eftersom jag tycker sådant är himla kul. Kanske kan göra ett inlägg med lite tips om ni är intresserade? XoXo

Keep it classy

Jag gillar, som ni kanske vet, att klä mig klassiskt och stilrent. Det är en stil som fungerar både till vardags och lite finare tillfällen. Här nedan har ni några exempel på just sådana plagg!

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 HÄR // 5 HÄR // 6 HÄR // 7 HÄR 

En fantastiskt lyckad helg so far

Liknande tröja som på bilderna hittar ni HÄR

Att vakna upp med träningsvärk är en fantastisk känsla. Så pass fantastisk att jag har planer på att bege mig till gymmet idag igen! Har lyckats få rutin på min träning väldigt snabbt den här gången vilket känns oerhört skönt. Nu ska jag bara komma i form också. Det slog mig nyss att jag helt glömt bort att berätta om min fullspäckade men ack så fantastiskt härliga fredag för er. Helgen inleddes nämligen med ett lyckat möte på Starbucks tillsammans med mina kompanjoner där vi planerade framtida projekt. Älskar det vi sysslar med så varje arbetsdag är ett sant nöje! Där efter mötte jag upp bästa Eva och Johanna för en vift på stan. Vi trillade bland annat in på Zara och givetvis kom vi inte ut tomhänta. Någon timme senare mötte jag upp Ellen och sedan även Lina för en kopp kaffe och lite tjejsnack. Trippel glädje. Resten av kvällen och vart middagsäventyret bar av får ni höra om i ett annat inlägg. Vi hörs snart!

Pink Pello Bello jacket

Önskar att jag använt den här pälsbollen mer i vinter än vad jag i själva verket gjort, men föredrar att ha den som jacka vid festligare tillfällen snarare än i vardagen. Imorse befann jag mig på gymmet och till min förvåning sprang jag på en god vän till mig. Det gör man inte allt för ofta klockan sju på morgonen på det stället - så det är trevligt när det väl händer! Vi bestämde att vi hädanefter på tisdagsmorgnarna ska träna tillsammans. Sitter för nuvarande i skolan och inväntar min sista lektion innan jag kan bege mig hemåt. Det är många tankar som snurrar runt i huvudet idag men mestadels bra sådana. Jag mår bra, är frisk och relativt pigg. Hur mår ni idag? Mår ni bra?