liifeofebba

Kategori: Outfits

Summary of Barcelona

Outfitbilder som togs under vår andra kväll i Barcelona då vi var på väg till middagen som skulle ätas på en skaldjursrestaurang i hamnen. Jag saknar redan livet där nere. Dagarna spenderades på stranden, men var det molnigt gick man och brunchade eller upptäckte staden. Fram mot kvällen tog man en vända på stan alternativt köpte en kulglass för att svalka sig. När klockan slog tio var det middagsdags och där efter slog man sig ner på en bar för att dricka sangria i mängder. Någon kväll blev det även en och annan barrunda. Efter midnatt bar det vidare till klubben där vi dansade till fötterna värkte (Ping Ellen!) och solen gick upp. Håll utkik på bloggen för ett helt album med bilder från dessa nio dagar kommer att publiceras i etapper, även ett och annat tips. XxxxX

 

 

SS 17 fashion

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 liknande HÄR 

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 HÄR // 5 HÄR

. . .

Ovan har ni två - enligt mig - helt perfekta vår- och sommaroutfits. Alltt från material till färg, passform och stil är SÅ rätt! Det är elegant samtidigt som det är sött och somrigt. En härlig mix som tillsammans blir en oemotståndlig kombination.

XX

Puderrosa blus med volangarmar

Ibland blir det inte riktigt som en tänkt sig

Lyckan över att snart kunna gå klädd såhär igen!! Blir pirrig av att tänka på det. 

Denna vecka skulle bli en produktiv av högsta rang. Jag hade skrivit ett schema och planerat allting i minsta detalj, som det kontrollfreak jag är, men dessvärre blev den allt annat än vad jag tänkt mig. Jag åkte på någon form av influensa eller matförgiftning (fortfarande oklart vad det var) i tisdags morgon - frossa, superhög feber och fick inte behålla varken dryck eller mat. Har därför varit sängliggandes hela veckan och bara sovit, sovit och sovit lite till. Börjar äntligen må bättre så idag blir dagen med stort D. Ska isolera mig från omvärlden, jobba ikapp alla studier och kick some ass (rent ut sagt). Helgen kommer gå i samma anda. Hur mår ni hjärtan?

 

 

Throwback pt. 1

Blir så glad när jag tittar på dessa bilder. De får mig att tänka på sommaren, solbränd hy och lycka. 

Om två timmar beger jag mig hemifrån för att påbörja dagens uppdrag. Jag nämnde lite kort igår att vi fått äran att göra årets UF-film (genom vårt UF), så det är vad vi ska filma till idag. Spännande! Där efter ska jag på risk1 som varar i tre-fyra timmar och där efter blir det minst sagt en roadtrip för mig och Hampus. Vi kommer behöva åka tvärs över Skåne (känns det som) för att inhandla och hämta särskilda saker inför morgondagen. Jag kommer inte vara hemma förrän sent ikväll, så därför gick jag upp tidigare för att få tid till mina studier - och bloggen. Vad ska ni göra idag?

Leopardkappa

Leopardmönster - say no more. Som jag nämnde i ett föregående inlägg har jag införskaffat mig två kappor den här veckan och här ovan ser ni den andra. Den sticker ut lite vilket jag fullkomligt älskar. Har redan fantiserat om minst tio olika sätt jag kan matcha den på nu i vår. Ni hittar den HÄR om ni är sugna på en likadan. 

XX

 

 

New coat(s)

Den här veckan har två(!) fina kappor fått följa med mig hem, varav en är denna gråa dröm. Gillar att den är lik en cape i modellen och att den har luva. På tal om något annat hade jag tänkt göra ingefärashot strax för att ställa i kylen och ta en shot varje morgon, i förebyggande syfte. Kan lägga upp receptet här om ni vill? XX

Spring favs

 

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR 

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR 

 

HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR

Lillördag

Godmorgon! Gick och la mig tidigt igår då jag inte kände mig helt kry.. Till min förvåning mår jag fortfarande inte bättre. Typiskt. Så fort man blir frisk kommer nästas virus och attackerar. Ska göra ingefära på flaska så jag kan ta en shot varje morgon framöver. Det brukar hjälpa till på traven. Annars har jag körlektion i stan och sen ska vi nog ut ikväll.. Hur mår ni idag?

 

Såhär vill jag gå klädd!

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 HÄR

Precis såhär vill jag gå klädd när siffran på termometern börjar röra sig uppåt. Allt är såå fräscht och snyggt!

 

En sommaroutfit

Ett skepp kommer lastat med en styck härlig sommaroutfit - som jag längtar efter att få gå klädd såhär igen!

 

 

Framförhållning är A och O

Den som sa att sista året på gymnasiet skulle vara lugnt och skönt ljög kan jag tala om för er. Lugnt är allt annat än vad det är just nu och skönt är det inte heller för den delen. Tröstar mig med att det lugnar sig snart, allt går nämligen hela tiden i etapper. Vissa veckor är det väldigt milt med plugg medan det andra veckor är så mycket att göra att jag knappt vet vart jag ska börja. Framförhållning är verkligen A och O så att säga.

Det är tur att det för tillfället sker så mycket kul runt omkring som gör tillvaron (mycket) gladare! Dessutom är det snart min födelsedag och lov.

På återseende.. XX

The best week of the year - Fashion Week

När det är Fashion Week älskar jag att googla street style för att få upp mängder av kreativa outfits i alla dess former och varianter. Tycker det är så oerhört häftigt med människor som vågar leva ut sin stil till hundra procent oavsett hur galna kombinationer det kan sluta med. Mina favoriter i det här inlägget är den längst ner till vänster, då jag har fått upp ögonen mer för mönster - men även för att kvinnan på bilden fullkomligt rockar sin outfit. Mina två andra favoriter är de två i mitten; de känns chic och fräscha. Har ni någon favorit?

 

 

 

 

 

Spring fashion

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 HÄR // 5 HÄR // 6 HÄR 

7 HÄR // 8 HÄR // 9 HÄR 

Skrivkramp

Har skrivkramp idag och utöver det har jag kommit på mig själv flera gånger med att sitta och drömma mig bort. Vardagen känns grå, tack vare vädret, medan helgen känns betydligt mer lockande. Har roliga saker inbokade denna helg så därför längtar jag extra mycket. Nu måste jag dock vakna upp ur dagdrömmandet och få lite vettiga saker gjorda, även om idag är en sådan dag då det tar emot. Antar att alla har sådana dagar. XoXo