liifeofebba

Mina fokusområden i höst

"Sommaren är nu officiellt över" tänkte jag när jag promenerade på väg till jobbet i veckan och såg löven som fallit ner till marken och termometern vars grader sjunkit radikalt på bara några dagar. Inte mig emot- jag gillar faktiskt hösten. Man kommer tillbaka från semestern pigg och utvilad med nya mål att ta sig an. Det som man inte var nöjd med från våren har man full möjlighet att ändra på nu. Det är som en nystart- precis som när man var liten och skulle börja en ny årskurs i skolan efter sommarens alla härliga dagar. Det är nu vi kan växla upp och bli vårt eget 2.0. Håller ni inte med mig?

Jag är verkligen taggad på den här hösten! Här kommer några punkter jag ska förverkliga: 

1. Jobba hårt. Det är dags att lägga i ännu en växel på den här punkten. Jag känner en stor hunger inför att lära mig nya saker och att utvecklas. Vilket leder oss till punkt nummer två... 

2. Ta hand om min hälsa. För att kunna jobba hårt är den här punkten otroligt viktig, men också det jag tidigare prioriterat bort när tempot varit högt och tiden knapp. Men inte den här gången! 

3. Tillåta mig själv att inte göra någonting (på helgerna). Den här punkten är jobbig, haha. Ofta när jag försöker att inte göra något så blir jag stressad vilket förvärrar saken ytterligare. Jag måste jobba på den här punkten. 

4. Känna in mer vad jag behöver i stunden och vara snällare mot mig själv. Behöver jag träna så ska jag träna och vill jag träffa en vän så ska jag göra det. Ni fattar. Det går att vara disciplinerad och njuta av livet på samma gång. Balans.

5. Insupa mer inspiration genom podcasts, böcker, pinterest osv. Med andra ord: att så ofta som möjligt mata hjärnan med positiva saker som får mig att må bra, som får mig att känna mig motiverad och ta mig dit jag vill. 

6. Mysa!!! Hösten är mysets årstid, det vet alla. 

 

Vad har ni för fokusområden i höst?

KRAM

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas