liifeofebba

När mår jag som bäst?

- Gårdagens hotellfrukost -

Nu är jag tillbaka i Stockholm igen efter en vecka på resande fot runt om i hela Sverige. Jag tycker snarare det är kul att resa iväg på jobb än motsatsen, just för variationen: det är mycket nya intryck, möte med nya människor och miljöombyten. Två dagar hinner jag vara hemma innan det bär av mot nya destinationer igen, dock bara tre dagar den här gången. Jag älskar att springa fort och när livet går i 190 mår jag som bäst - jag vill bara framåt! 

- Min arbetsplats under morgonen/förmiddagen igår -

Vi åkte tåg tillbaka till Stockholm igårkväll och när vi rullade in över vattnet kände jag hur hela mitt hjärta fylldes av värme. Jag älskar den här staden och att besöka andra städer runt om i landet får mig bara att inse det ännu mer. På tal om att åka tåg (eller flyga) så är det något som sker med min hjärna när jag gör det. Den sätts igång på högvarv och massor av tankar och idéer växer fram. Det finns liksom inte så mycket andra intryck att ta in så hjärnan skapar sitt eget. Love it! 

- Sushimiddag i hotellsängen i torsdags kväll - 

Lördagar betyder boxning för min del och idag var inget undantag. Det var första passet efter en månads uppehåll, så det var otroligt tufft men skönt efteråt! Att boxas är alltid väldigt kul och passar bra oavsett vilket sinnesstillstånd man kan tänkas vara  i. Är jag glad så har jag mycket energi till att köra slut på mig själv och är jag upprörd är det också skönt att köra slut på sig själv - framförallt att slå ut sina känslor på en säck. Det är utan tvekan den bästa träningsformen jag testat på! 

- Gammal bild från när mamma var på besök i Stockholm -

Jag har precis varit iväg och handlat. Det enda som fanns i mitt kylskåp efter den här veckan var en flaska ketchup, haha. Inte särskilt glamouröst... Det gäller att ta eget ansvar i vuxenlivet för det finns ingen annan som gör det åt en. På tal om något annat ska jag jobba i några timmar nu, då jag har deadlines på samarbeten som ska in och även behöver förbereda x antal saker inför den kommande veckan. Därefter ska jag möta upp Linnéa för ett glas i stan följt av middag.

Perfekt lördag!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas