liifeofebba

Konsten att vända ett skithumör till din superkraft

Godmorgon LÖRDAG! Efter en vecka där mitt humör har pendlat upp och ner känner jag idag en enorm livsglädje. Jag kände mig som superwoman på boxningspasset imorse - min energi var galen. Jag vet inte om det beror på solen, att jag har mycket att se fram emot eller att livet bara äger. Gissar på en blandning av samtliga faktorer! 

Onsdagen var en väldigt lång dag. Vi var på kontoret mellan 07.00-23.30 eftersom att vi var tvungna att ta tag i saker som inte gick att skjutas upp. Vi är verkligen ett team i världsklass mina kollegor och jag. Vi hjälps alltid åt oavsett vad saken gäller och ingen är ensam i något, vilket stunder som dessa verkligen visar på. 

I torsdags var jag en sväng på kontoret på morgonen innan jag skulle åka till Gävle på jobb. Summan av en rad dåliga situationer som uppstod på varandra var att mitt humör var kört i botten. Jag skrattade åt allt som hände för att dölja min frustration. När jag sedan skulle ta tuben till T-centralen var det stopp i tågtrafiken så jag fick springa som en galning för att hitta en taxi. Väl i taxin är den vanliga trafiken kaos, så när jag efter många om och men väl är framme fick jag återigen springa och hann med tåget med några ynka sekunders marginal. Slutet gott, allting gott! Väl på tåget var mitt humör fortfarande i botten men jag bestämde mig snabbt för att det här ska bli en grym dag, nu vänder jag det! Det handlar verkligen bara om mindset. Jag hade kunnat välja att fokusera på alla skitsaker som hände under morgonen, men vad hade det hjälpt mig i slutändan? Det är bättre att lägga fokus och energi på saker man kan påverka, som att göra dagen grym till exempel. Och det blev den! Känslorna jag hade inombords omvandlades istället till en drivkraft. 

Igår - fredags - var det nästan ljust ute när jag promenerade till gymmet strax innan 06.00. Morgonens PT-pass i grupp var riktigt jobbigt och idag har jag träningsvärk i hela kroppen. Efteråt blev det fredagsfrukost från Reload i vanlig ordning och sedan jobb dagen lång. 

Nu har jag tagit helg och ska ut och fånga lördagen. Ska strax möta upp en tjejkompis sedan får vi se vart den här dagen tar oss! Xx

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas