liifeofebba

Den nakna sanningen

Igår mötte jag upp Linnéa, som jag inte sett på hur länge som helst, för ett glas på Strandvägen 1. Här satt vi i några timmar och pratade ikapp om livet medan lördagspulsen pulserade omkring oss.

 Jag kan tycka det är supertrevligt att, när helgen kommer, gå ut och unna sig ett glas Cava på ett schysst ställe tillsammans med en tjejkompis för upplevelsens skull! Vissa gånger tar jag det alkoholfria alternativet men ibland vill jag unna mig motsatsen. Att däremot festa in på morgontimmarna har jag kommit fram till - är inte min grej. Undantagsvis om det inte är något väldigt speciellt som firas, som den senaste gången på min studentdag. Det var roligt! Annars föredrar jag att komma i säng i rimlig tid så jag vaknar upp fräsch dagen efter och kan ta itu med saker. Haha, ibland undrar jag om jag är 20 eller 45.. Är jag ensam om detta? 

Åter till kvällen. Här ser ni fina Linnea! Vi lärde känna varandra genom utbildningen (Arndt's Sales Academy) som vi gick i höstas. Hon flyttade även hon hit från annan ort i Sverige (Linköping) och har nu - precis som jag - förälskat sig i Stockholm. Härligt tycker jag! Vi delar dessutom intresset att hitta härliga restauranger att utforska på helgerna vilket är om möjligt ännu härligare. Det är en av mina hobbys! 

Efter några timmar tog vi oss vidare till Nybrogatan 38 för en lättare middag. Vi beställde in små-tacos - otroligt gott!

En lördagskväll i sitt esse! 

Jag var i säng redan innan midnatt och vaknade därför upp pigg och fräsch imorse, härlig känsla! Nu ska jag - precis som igår - förbereda jobbsaker medan jag kör ett tvätt-race. Jag hinner inte göra det i veckodagarna (prioriterar annat) så jag skjuter alltid på saker som städning, handling, tvätt etc. till på helgen....vilket ibland leder till att min kyl står tom precis som igår. Den nakna sanningen. Ni som flyttat hemifrån, jag är nyfiken! Hur brukar ni göra kring dessa områden? 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas