liifeofebba

Veckans schema

 

Glasögon HÄR (klick!) 

 

Tisdag: Flyttdags! Vi ska äntligen byta kontor (till tvärs över gatan). Det är betydligt större vilket krävs inför hösten då vi kommer vara dubbelt så många människor då. Kontoret är på två våningar, luftigt och har havsutsikt på båda plan. På kvällen ska jag ut i löpspåret igen, tänkte utforska Gärdet den här gången. 

 

Onsdag: Första riktiga jobbdagen på nya kontoret. Det blir som en ny och fräsch start! Nu när solen kikar fram har jag även börjat köpa med mig lunch och sätta mig nere vid havet för att fånga C-vitamin och få frisk luft. Det är väldigt skönt och ger mig energi till hela eftermiddagen och kvällen! 


Torsdag: Jag ska på mässa hela dagen och på kvällen ska jag troligtvis träffa en kompis. 

Blus HÄR (klick!)

 

Fredag: Morgonträning med PT i grupp och därefter kontorsjobb. På kvällen ska jag ÄNTLIGEN träffa Linnea efter två veckor ifrån varandra!! Trodde inte man kunde sakna en vän så mycket på så kort tid, haha. Vi brukar höras varje dag och ofta umgås vi hela helger. Planen är att vi ska leta upp en härlig uteservering. 

 

Lördag: Jag var tvungen att avboka min frisörtid i Skåne och här var det nästan omöjligt att hitta en tid, till dess att jag laddade ner appen Book A Treat (tips till alla som bor i Stockholm!) där det fanns en ledig tid kl 10.00 på Styleport. Veckan räddad! Därefter ska jag fixa mina fransar så jag är fräsch och fin inför eventet på tisdag.  

 

Söndag: Planen är att vi, som i  Alessandra, Simon och jag, ska ha picnick i solen. Därefter ska jag förmodligen träffa härliga Linn som är hemma på besök över sommaren. Hon pluggar nämligen i USA annars men nu äntligen är hon här!! 

 

Inser nu när jag skriver detta vilken härlig vecka jag har framför mig. Jobbmässigt har jag otroligt mycket på mitt bord med tanke på flytten imorgon och eventet nästa vecka - men hellre att det händer för mycket saker än ingenting alls. Vad har ni för roliga planer inplanerat? 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas