liifeofebba

Storstadspuls eller landet?

Jag landade i Köpenhamn sent i onsdagskväll och när jag kom fram till mina föräldrars hus kastade jag mig i sängen och somnade på direkten.

Vad tycker ni förresten om att flyga? Jag älskar det eftersom det ger tillfälle för läsning, ostört jobb och reflektion. Just nu läser jag den mest intressanta boken jag någonsin har läst tror jag. Den heter "The E-myth: Why most small businesses fail". Den här bara måste ni läsa om ni är intresserade av entreprenörskap och företagande! Jag älskar att läsa och att lära mig nya saker, det är en av mina favoritsysslor och lika självklart i min vardag som att exempelvis borsta tänderna och att äta frukost. 

I torsdags vaknade jag upp pigg och utvilad. Som bestämt begav jag mig ut på en powerwalk med min äldsta vän Lina. Vi hade mycket att prata om så tiden sprang iväg. Jag har saknat att promenera långt ut på landet där trafik nästan inte existerar. Det är raka motsatsen jämtemot Stockholm.

När jag kommer hit så slås jag av lugnet, landet och ljudet av fåglarna som kvittrar. Jag är väldigt glad för att jag kan åka hit om jag vill, just för jag tror starkt på att det är bra med små miljöombyten ibland om det så är en resa utomlands eller bara några mil i sydost. Hämta ny energi och inspiration.

Det räcker med några dagar för mig, sedan längtar min rastlösa själ ihjäl sig efter Stockholm och pulsen igen. Men att längta är bra, det har jag lärt mig.

Efter promenaden gjorde jag i ordning frukosten ovan: keso med olika sorters bär, vindruvor, apelsinjuice och kaffe. Somrigt va? Hängde sedan i trädgården resterande timmar av dagen innan jag begav mig vidare för kvällsäventyr. Mer om det i nästa inlägg. Den här dagen var precis vad jag behövde. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas