liifeofebba

När ett kapitel stängs börjar ett annat

Min måndag började i vanlig ordning med måndagsmöte där vi alltid pratar om vad som ska göras i veckan samt individuella och gemensamma mål som ska uppnås. Vi avslutar sedan veckan med att följa upp för att se att vi ligger i fas. Jag tycker det är bra, för fredagen blir som en deadline då alla mål ska vara uppnådda och punkterna på to-do-listan ska vara avprickade. Jag sporras utav det! Ni som också jobbar, kör ni på liknande sätt?

Vi ska byta kontor imorgon så nästan hela dagen idag har gått åt till att packa. Däremellan har jag svarat på mail, ringt samtal och haft två intervjuer. Jag hann även med en sväng till banken under lunchen och därefter slog jag mig ner vid vattnet med en sallad och Kamila som sällskap. Jag njuter varenda sekund jag får i solen!

Efter jobbet hämtade jag ut ett paket och skyndade sedan hemåt för jag skulle nämligen utforska skogen vid Östermalm. Att bo här är det bästa av två världar! Jag har pulsen precis utanför porten samtidigt som jag på tio minuters promenadavstånd kan befinna mig i skogsmiljö. Perfekt att bryta av med efter en lång dag. 

När jag sprungit färdigt gick jag till mitt "calm place" med utsikt över lärkstan. Medan jag stretchade satt jag och funderade, och då slog det mig. Kapitel stängs och nya påbörjas hela tiden i livet. Vissa kräver mer mod än andra att gå vidare ifrån, men jag tror att innerst inne vet man alltid vad man ska göra. Den där magkänslan stämmer ganska ofta överens med verkligheten. Idag lyssnade jag på min och tog tag i en sak jag borde tagit tag i för länge sedan. Jobbigt i stunden men lättnaden nu i efterhand är enorm. En sak har jag lärt mig och det är att allting alltid löser sig i slutändan, det är nog den största tryggheten av dem alla. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas