liifeofebba

Fin i håret hos Styleport på Östermalm

 

Vad tycker ni om mina nya sneakers? De blev ett perfekt komplement i min skogarderob. Jag har alltid tyckt det är så snyggt på alla andra utom mig själv, men nu bestämde jag mig för att jag också ska ha ett par som är enkla att slänga på sig under exempelvis helgen när man promenerar runt mycket. 

 Idag var det äntligen dags för mig att piffa till mitt hår med uppljusning och klippning. Det började se ganska risigt och slitet ut, sen hade utväxten gjort sitt också. Det var jättesvårt att hitta en tid med så kort varsel och med tanke på att jag inte har möjlighet att gå i veckodagarna, men så hittade jag en tid på Styleport! 

Det var duktiga Sofie som gjorde mig fin i håret och under dessa tre timmarna kändes det som att jag hängde med en tjejkompis snarare än var hos frisören. Jag älskar när man stötet på härliga människor som man klickar så bra med i otippade sammanhang!  

Slutresultatet! Jag är otroligt nöjd och ännu gladare över att jag hittat en duktig frisör i Stockholm. Nu ska jag byta om sedan ner på stan igen för att göra fransar. Där efter möter jag upp Linnea igen för en matbit och något gott att dricka. Härliga lördag! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas