liifeofebba

Stockholms skärgård, meningsfulla relationer och blog-life

I lördags blev jag upphämtad av Rebecca och John i stan, vi skulle nämligen bege oss till Värmdö. Det var på tok för längesedan vi hängde tillsammans alla tre! 

Jag och Becca började kvällen med vars ett glas rosé på hennes balkong i solen. Efter ett litet tag kom John över och gjorde oss sällskap. Strax därefter gick vi ner till en uteservering för middag där jag åt den godaste oxfilépastan jag någonsin ätit! Har blivit lite besatt av den rätten, äter gärna det så fort det finns tillgängligt. 

Mätta och belåtna tankade vi sedan upp båten för att ta oss ut på en tur i skärgården. På bilden ovan ser ni en skymt av Djurgårdskanalen. 

"Ta en bild på mig..." Typical blogger-life. Jag tyckte den blev härlig iallafall! 

Vi åkte runt i flera timmar, lyssnade på musik och skålade i rosé (rättare sagt jag och Rebecca eftersom att John körde). Det var så härligt! Jag njöt hela kvällen. 

Här puttrade vi förbi Gröna Lund. Stockholm visade sig helt klart från sin bästa sida denna kväll! Jag förstår verkligen vad alla menar med att det är underbart här  under sommarmånaderna, det finns så mycket saker att göra och hela stan vaknar till liv igen. Jag (och min spralliga själ) älskar det. 

Kan vi ta en tyst minut för den här vackra solnedgången? 

Väl tillbaka på Värmdö slog vi oss ner på Rebeccas balkong igen, men den här gången satt vi inlindade i filtar som värmde skönt. Här satt vi sedan till sent in på nattens småtimmar och diskuterade allt mellan himmel och jord, precis som vi brukar när vi ses. De relationer där man kan vara sig själv till ett hundra procent är helt klart de bästa. Önskar att jag hade tänkt mer så även i mina yngre dagar. Idag värderar jag det högre än något annat, allt ytligt bortprioriteras direkt. Hur som helst så var det här en väldigt fin kväll i livet med två människor jag tycker väldigt mycket om <3

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas