liifeofebba

Mitt veckoschema

Hos mina föräldrar i Skåne! Snart ligger jag där och glassar igen.

Måndag: Kickar igång veckan med ett jobbrace dagen lång. Jag älskar att rivstarta måndagen för det sätter en hög ribba för resten av veckan! Det här blir faktiskt den sista fullständiga veckan på kontoret innan semestern kickar in, med untantag för måndag och tisdag nästa vecka. Jag trodde det var betydligt mer tid kvar än så. Det här halvåret har bara susat förbi! 

 

Tisdag: En stor del av mina arbetsuppgifter just nu är att jobba med rekrytering, så jag har intervjuer löpande under hela dagen på kontoret. När jag slutat måste jag köpa en present. Min kontorstid är mellan 07.00-17.30 varje dag, och nästan alla butiker i stan stänger redan vid 19-tiden så det är lite tight, men jag vet på ett ungefär vad jag letar efter så det kommer nog hinnas med.

 

Onsdag: Jobb och sedan väntar middag med hela kontorsligan på en libanesisk restaurang ute på Kungsholmen. 


Torsdag: 
Idag tar Attes son studenten, så direkt när jag slutar jobba beger jag mig ut till Lidingö för att fira. Studenten är verkligen en härlig milstolpe i livet. 

 

Fredag: Sista morgonträningen med PT i grupp följt av kontorsjobb. På kvällen tänkte jag dra ihop ett gäng vänner för god mat och dryck, dessutom är det ju fotbolls-VM! Jag kan sakna tanken på fotbollen ibland, den var trots allt en stor del av min uppväxt. Under alla år som kantades av tidiga morgnar och sena kväller på fotbollsplanen lärde jag mig mycket. Till exempel att jobba hårt och målmedvetet för att ta mig dit jag vill, men även att bli strukturerad för att få ihop en tidspressad vardag. Båda saker har jag stor nytta av i mitt liv idag. Det är häftigt hur man kan applicera samma formel på olika saker i livet! Jag ser på min karriär precis som jag såg på fotbollen - en elitsatsning. 

 

Lördag: Spenderar dagen med Simon och Alessandra och kvällen lämnar jag till det spontana.

 

Söndag:  Prio under morgontimmarna är att tvätta och packa parallellt. Jag kommer nämligen vara borta från Stockholm från sista veckan i juni fram till början av augusti, så jag behöver packa för sex veckor. Under eftermiddagstimmarna har vi en jobbtillställning som jag ska medverka på och därefter väntar photoshoot.

 

Vad har ni för veckoplaner?

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas