liifeofebba

Mitt veckoschema och att prioritera

Måndag: På söndagskvällen gör jag alltid klart för mig vad det är som ska göras i veckan för att därefter sätta det i prio-ordning. På så vis kommer jag strukturerad till kontoret på måndagsmorgonen och är redo för att köra igång. Ibland (ganska ofta) är det saker som dyker upp på måndagsmorgonen så då kompletterar jag och strukturerar om min to-do-list samt min kalender. Min kalender är min lag (no joke...). Med många bollar i luften är planering A och O för att få ihop vardagen. 


Tisdag: Jobbrace dagen lång! På kvällen ska jag träna. Älskar att jag fått in det som en rutin igen. Har även märkt av hur bra min själ mår av att göra det uthomhus eftersom jag annars spenderar väldigt mycket tid inomhus under veckodagarna. Målet under kvällen är även att skriva klart manus till en föreläsning som jag ska hålla i på torsdagsmorgonen. Den handlar om hur man bygger varumärke i sociala medier. Så kul! 


Onsdag: Röd dag = inget kontor. Planen är att skapa samt förbereda content, fixa med det sista inför min föreläsning och leta efter guldkorn som vi kan besöka på Amalfikusten. Det börjar närma sig nu (skriker av lycka inombords!). Att ha en hel dag till att pilla och fixa med sådana här saker gör mig lycklig ända in i själen! Förr kunde jag lägga hur mycket tid som helst på det. Det är lite som terpai för mig. 

Torsdag: Back on track på kontoret igen. Kommer ha intervju-race dagen lång - det trillar in många bra anmälningar nu och det är så roligt! 

Fredag: Morgonträning i vanlig ordning och därefter väntar kontorsjobb. På kvällen vill jag gotta ner mig i en bra bok och varva ner efter veckan. Jag vill gärna göra allt hela tiden men försöker avsätta en kväll i veckan för egentid. Springa en mil, ha hemmaspa eller äta en stor påse godis om jag så känner för det. 

 

Lördag: Boxning på morgonen och därefter ska jag till kontoret för att jobba. Vi har nämligen en kickoff under några timmar mitt på dagen för de som har blivit antagna till hösten. På kvällen ska jag ta mig ut till Värmdrö och min älskade Becca. Favoritmänniska. <3

 

Söndag: Photo-session (brukar ha det på söndagar numera, det är ett bra sätt att bunkra upp inför veckan eftersom tiden oftast springer ifrån mig då).

 

Ha nu en grym start på veckan!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas