liifeofebba

Kaptensstugan, studentmottagning och nya bekantskaper

Idag efter jobbet åkte jag ut till Lidingö för att gå på Ackes studentmottagning. Studenten är verkligen härliga tider. Alla samlas för att fira och det är så fint. Tänk att det är ett år sedan jag tog nu? Time flies. I mitt huvud känns det som betydligt längre än så, eftersom det hänt så himla mycket under de senaste tio månaderna. Allt jag gått igenom har på ett eller annat sätt fått olika delar av mig att växa. Jag tror verkligen att vi lär oss något av allt vi går igenom i livet, bra som dåligt.  

På tal om att växa så kände jag ingen mer än värdarna på mottagningen. Hade det varit för ett år sedan hade jag blivit smått obekväm av tanken, men idag tycker jag snarare att det är jättekul eftersom det är ett perfekt tillfälle att lära känna nya människor! Jag älskar att lyssna på andra personers livshistorier och när de delar med sig av vad de har i sin ryggsäck. Det finns så mycket att lära. Ikväll hamnade jag bredvid en jättehärlig kvinna och det hela slutade med att vi satt och pratade om livet i över två timmar. Vi bestämde till och med att vi ska ses i sommar, cykla tandem runt Lidingö och fika längs vägen. Hur härligt? Skål för nya bektantskaper! 

Vi var ute på Kaptensstugan på Lindigö som Atte driver, detta ställe är en riktig sommaridyll med en stor och mysig uteservering med vatten precis nedanför. Atte är en av de härligaste människorna jag känner och dessutom gör hon mat god som få. Jag kan varmt rekommendera er att åka hit om ni har vägarna förbi.

Nä, nu ska jag packa träningsväskan och sedan sova. Klockan ringer 05.00 imorgon bitti och då gäller det att vara fit for fight. Sov gott med er!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas