liifeofebba

When in Barcelona

Huvudgatan i Barcelona som alltid kryllar av människor heter La Rambla. Det är mysigt att gå och titta på alla byggnader, det känns som att de har en del historia att dela med sig av. Runt om i staden finns ju också en hel del shopping och Sephora butiken här är så häftig, man kunde åka rutschkana ner i den. Jag och min bror blev plötsligt 10 år gamla igen när vi testade att åka, haha. Snacka om entrance... (eller så såg vi bara väldigt klumpiga ut som trillade ut där på golvet haha, den bjuder vi på)

Första middagen i Barcelona! Som sagt kände jag mig uppsvälld efter flygresan så jag tog en sallad. Den var matig vilket var ett plus i kanten. Ogillar när man beställer in en sallad och bara får en liten bit kyckling med en salladsslice. 

 

Huvudupplevelsen med den här måltiden var det mysiga lilla torg som vi befann oss på. Atmosfären gjorde allting. Jag tror restaurangen hette GATS som bilden nedan visar. 

Här har ni det! Något av det bästa med den här staden är alla tusentals smågator som är fyllda med små krypin likt detta. 

 

På bilden ser ni Placa Reial, ett välkänt torg i Barcelona som även det är fyllt med restauranger. Jag föredrar dock smågatorna och andra ställen över detta eftersom det känns som att det hänger väldigt mycket turister här. 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas