liifeofebba

Mysiga smågator, goda middagar, egentid och en vy att drömma om

Hej hjärtan, 

Jag tänkte att vi skulle kika på hur mina första dagar i Barcelona sett ut. Det har varit ganska intensivt så jag har inte riktigt avsatt tid för att gå in och skriva här, men ni som följer mig på Instagram @hanssonebba har fått följa med mig lite bakom kulisserna.

Här kommer några snapshots med mobilen i väntan på att jag redigerat färdigt alla från kameran. 

Min skjortklänning är från Zara. Älskar detaljen med knytet, tycker den gör hela klänningen. 

Vi kom fram till Barcelona tidig fredag kväll och det första vi gjorde var att ta en taxi till hotellet och lämna väskorna för att sedan bege oss ut på stan för middag. Något jag älskar med Barcelona är alla smågator (som man nästan kan tappa bort sig själv i, haha) fyllda med små kryp in och mysiga restauranger. 

Valet föll på en restaurang som låg i hörnet på ett gulligt litet torg, som hade en mysig uteservering. Mysigast uteservering vinner! Eller? 

Jag känner mig alltid väldigt uppsvälld efter flygresor (am I the only one?) så jag nöjde mig med en ceasarsallad till middag. Efter middagen gick vi en sväng ner i hamnen och sedan tillbaka till hotellet igen. Att resa tar på krafterna så vi var alla ganska trötta. 

Morgonen därpå gick vi upp tidigt för en snabb vända på stan innan vi skulle köra vidare ut till huset. Termometern visade 37 grader så en sval klänning i linnetyg åkte på, allt för att vara så sval som möjligt. Matchade det med min nya väska och ett par lätta sandaler.

Runt lunchtid anlände vi till huset som ligger en bit söder om Barcelona. Här är så lugnt och skönt, det enda som hörs är vågorna som slår mot klipporna precis nedanför. För att inte tala om utsikten som är helt magisk! Den här bilden är tagen från ovanvåningen. 

Efter storhandling av mat och när vi kommit i ordning lite i huset så gick resterande av familjen ner till havet för att ta ett svalkande kvällsdopp. Jag passade på att ha lite ensamtid på en av terasserna istället. Korkade upp en champagne, skar upp lite chark och slog mig ner framför havet. Livet ändå. 

Kolla på den här utsikten!

Därefter grillade vi, sedan spelade jag och Erik kort innan jag somnade någon gång efter tolvslaget. Jag sov ända fram till halv 11-tiden idag och nu har jag precis ätit frukost på balkongen. Planen för dagen är att inte ha någon plan alls, mer än att gå ner och doppa mig i havet alldeles strax för att sedan lägga mig på klipporna och sola. Resten av gänget har redan gått ut i solen och klockan tickar på så nu vill jag också ut och njuta av den här dagen. Vi hörs senare! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas