liifeofebba

Ett års jubileum

Vad tycker ni om min nya tava? Jag har designat den själv och fick välja allt från kulör till stad och zoom. Man kunde till exempel göra den i grön marmor (vilket var så coolt!) men den här gången ville jag hålla det cleant. Jag är nöjd med resultatet!  

Jag valde Stockholm eftersom det är mitt hem nu.  Nästa månad är det dessutom ett helt år sedan jag flyttade till Stockholm. Ett helt år sedan! Samtidigt som tiden sprungit förbi känns det som att jag bott här i flera år med tanke på allt jag har gjort och gått igenom under dessa snart (intensiva) tolv månader. 

Med det sagt. Den här tavlan är mer än bara en tavla för mig, det finns en hel historia bakom. 365 dagar and still counting. Den symboliserar allt ifrån dagarna innan jag skulle flytta dit varken kände någon eller hade särskilt bra koll på läget, till där jag är idag när det gäller relationer, karriär och min egen personliga utveckling. För oj vad jag har lärt mig mycket under dessa månader, inte minst om mig själv. Sist men inte minst så symboliserar den ju faktiskt mitt hem. 

<3

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas