liifeofebba

En lugn lördag

Idag vaknade jag upp sent efter en trevlig kväll i goda vänners lag. Magen kurrade så jag slängde snabbt ihop frukosten ovan tillsammans med en kopp kaffe. I skålen ser ni kvarg och keso toppat med varma jordgubbar. Ringlade även över lite honung. Mums!

Sedan blev det ett gympass med min lillebror (som inte är så liten längre, haha). Jag körde bröst/axlar och avslutade med 15 min trappmaskin. Det blev ett bra pass! Det är dags att komma igång ordentligt nu efter semestern. Målet framöver är att träna fyra till fem gånger i veckan, oavsett om det handlar om 30 eller 60 minuter. Allt handlar om att prioritera. 

Med det sagt har träning inte varit högt upp på min prio-lista det senaste året, snarare det jag tagit bort ut kalendern när jag haft som mest att göra. Nu är det dags att lägga i ytterligare en växel för det vet jag att jag kommer må bra av. Jag vill testa nya träningsformer och jag fick tips om Barrys i Stockholm så det ska jag kolla närmare på. 

Under eftermiddagen satt jag ute i solen och läste, just nu den omskrivna Omgiven av idioter. Jag har läst den förr men ville läsa den igen för att färska upp minnet. Boken handlar om hur vi kan anpassa vår kommunikation utifrån vilken dominant färg personen vi talar med har. Superintressant ämne! Det finns fyra stycken: röd, gul, grön och blå. Vilken dominerar hos er? Hos mig är det röd. 

Idag skulle min familj bort på middag igen men jag valde att stanna hemma. Istället har jag ätit god mat och tagit hand om mig själv. Ansiktsmask, mörk choklad och serier. Härliga egentid! Den är nyttig ibland. 

Jag älskar den här ansiktsmasken, den rengör på djupet och förebygger porer. Helt klart en favoritprodukt i necessären. 

Nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt, sov gott med er! 

 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas