liifeofebba

XX

Idag när jag vaknade åkte min lillebror och jag raka vägen till stan för att uträtta några ärenden. Jag har gått osminkad varje dag sedan jag gick på semester (min hy ljublar av glädje) och märkte i helgen när vi var i Båstad och jag väl skulle använda mitt smink att min foundation blivit aningen för ljus nu när jag har solkysst hy. Så en ny foundation fick det bli! Köpte också en chic liten strandväska som även funkar till vardags, samt en stråhatt. Nu är semestergarderoben komplett! 

Den nakna sanningen! När jag blir solbränd kommer mina fräknar fram och då känner jag mig sådär extra somrig och fin, särskilt nu när jag har min naturliga hårfärg igen. Jag kände mig inte riktigt som jag när håret var mörkbrunt. Och när vi ändå pratar utseende så pillade jag av mina fransar idag. Vanligtvis bygger jag dem på regelbunden basis eftersom det spar in mycket tid och all tid som går att spara in på morgonen när jag jobbar är guld värd för mig. Men nu bestämde jag mig trots allt för att låta dem vila fram till min semester är slut. Känns som ett klokt beslut. 

Nu håller mina ögonlock på att trilla ihop så jag ska lägga från mig datorn och krypa till kojs. Klockan ringer tidigt imorgon bitti för en promenad innan vi åker. Jag tycker alltid det är skönt att utföra någon form av fysisk aktivitet innan en flygtur, oavsett längd. Godnatt! 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas