liifeofebba

Veckans Poddtips

Jag lyssnar på en podcast varje dag när jag gör mig i ordning på morgonen samt när jag är ute och går, så därför kom jag på den briljanta idén att införa Veckans poddtips som egen kategori på bloggen. Här kommer jag, att döma av namnet, tipsa om en podcast i veckan som jag tycker är bra och utmärker sig på något sätt.

 Denna vecka är det Millennialspodden jag vill tipsa er om, som jag faktiskt snubblade över för bara några dagar sedan. Precis som det står i beskrivningen är det "En podcast där Leon Allinge träffar unga, drivna och målmedvetna människor för att försöka ta reda på vad som egentligen krävs för att nå sin yrkesdröm. Vi får träffa olika millennials från olika branscher som berättar sin väg och hur dem kämpar i sin vardag för att tillslut nå målet."

Det bästa med den här podcasten tycker jag är alla grymma tips som man får ta del av! Det är bara att suga åt sig som en svamp. Dessutom gillar jag det faktum att det görs en podd om just millennials, för denna grupp målas ofta upp som "lat" och "bortskämd" i media, vilket är orättvist för så är verkligen inte fallet för alla. I denna podcast motbevisas många fördomar eftersom drivna, målmedvetna och framgångsrika millennias får dela med sig av sin resa hittills. Tummen upp! 

Det här är avsnitten som jag hittills lyssnat på. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas