liifeofebba

Build the person you want to be

Jag såg ett riktigt grymt klipp igårkväll och blev så taggad på livet att jag inte kunde sova - det är ett bra betyg. Nu tänkte jag även dela med mig av det till er!

Tre bra tips från klippet:

  • Be the master of your game. I klippet nämner de att varje mästare tänker som en nybörjare, för de som är bäst vill hela tiden fortsätta att lära sig saker. Hur bra grymma de än är på sin sak - för så fort man blir bekväm stannar man upp. På tal om att lära sig saker så är ett av mina motton i livet att "Blir man inte bättre så blir man sämre" och med det i bakhuvudet har jag hela tiden en vilja att pusha mig själv utanför mina gränser och att utvecklas!
  • Being successful does not depend on luck. De tar upp att föregående mening ofta är en gammal myt och även något som - jag citerar: "de ignoranta" - använder som ursäkt, för att de själva inte är framgångsrika. I klippet berättar de att det snarare handlar om ett mönster av framgångsrikt beteende och riktlinjer som alla människor kan följa. Detta är också intressant, för av alla framgångsrika människor jag träffat så är det ingen som säger att de haft tur som vissa andra påstår. Snarare att de jobbat stenhårt dygnet runt. 
  • The way you begin each day sets up the way you live each day. Vikten av att ha morgonrutiner är även något som tas upp. Om du vill bli framgångsrik och ostoppbar i livet så är det oerhört viktigt att du har rätt sorts morgonrutiner, det kan till och med vara avgörande för hur väl du lyckas menar dem. Har ni morgonrutiner? Jag har en ritual som jag följer varje morgon och precis som de säger i klippet präglar det sedan hela min dag. 

 

Jag har länkat klippet här nedan till er. Det är trettio minuter som kan ge dig precis den spark i baken som du behöver, för vi alla behöver en sådan ibland. Gör en investering i dig själv och tryck på play! Oavsett anledning till varför du väljer att se klippet så kommer du garanterat inte att ångra dig. 

Nu önskar jag dig en fantastisk härlig onsdag!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas