liifeofebba

Lär känna mig!

Hur gammal är du? 

19 (jag fyller 20 om exakt en månad, woho!)

 

När vaknade du idag? 

04.30 

 

Vad åt du till frukost? 
Jag har inte ätit frukost än. Men i vanliga fall äter jag gröt med banan och mjölk, vilket numera är min standardfrukost. Jag står mig på det ända fram till lunch! 

 

Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig: 

- Jag har haft ortorexi/anorexia. 

- När jag skulle börja skolan och var 6 år var SVT på plats för att intervjua några elever, varav jag var en av dem. När de frågade mig vad jag skulle göra på min första rast svarade jag "Äta frukt och jaga killarna." Detta fick jag höra länge där efter vill jag lova, haha...

- Jag skulle egentligen gjort en käkoperation i år. Inte på grund av skönhetsskäl utan för det funktionella.

 

Vad har du gjort idag? 
Min dag har i princip bara precis börjat men hittills har jag duschat, gjort mig i ordning, lyssnat på podcast, skrivit ner mina mål och sedan begett mig vidare till kontoret. Det som väntar idag är först ett rekryteringsmöte 08.00 som jag och Kamila bjudit in till och där efter en mängd andra roliga jobbsaker! På kvällen är planen att äta god mat och bara ta det lugnt. Jag tänkte återhämta mig inför boxningen imorgon, det är nämligen första passet efter uppehållet. Wiho!  

 

Vilken film såg du senast? 
Oj, jag ser aldrig film nu för tiden. Det måste vara när jag vann en säljtävling i december och blev bjuden på Solsidan som gick på bio. Den var så bra - skrattade hela tiden! Tips till er filmälskare där ute. 

 

Är du besatt av någonting? 

Att ha mål och sedan jobba mot dem! Sen är jag ganska besatt av kaffe också, haha. 

 

Beskriv platsen du befinner dig på just nu: 
På kontoret i Stockholm. Det är ingen annan än jag här än så det är knäpptyst, verkligen en stor kontrast från när det är människor här. Då är det fullt ös!! 

 

Vad lyssnar du på just nu? 
I musikväg har jag precis gjort en ny lista som heter PEPP, den lyssnar jag gärna på. Men om jag ska skriva någonting som t.ex. blogginlägg och behöver fokusera lyssnar jag gärna på låtar som Intro. Annars lyssnar jag på ljudboken "Omgiven av psykopater" och olika podcasts. PS. veckans podcast kommer upp i dagarna, håll utkik!

 

Fem snabba:

 

Kaffe eller te

Utekväll eller Hemmakväll

Söndag eller Måndag

Solsemester eller Skidsemester

Uppsatt hår eller Nedsläppt hår 

 

Hur går du helst klädd? 
En fin blus eller kavaj, svarta kostymbyxor och kontorsklackar. Då känner jag mig som en business-woman!

 

Är du morgon eller kvällsmänniska? 
Jag älskar att gå upp tidigt eftersom jag är väldigt produktiv under morgontimmarna så jag skulle säga morgonmänniska. Men ibland kan jag även sitta uppe sent och grotta ner mig i saker. Det går lite åt båda hållen, haha. 

 

Vilket var ditt bästa ämne i skolan? 
Jag var ganska jämn i alla ämnen (förutom matten som var mitt överlägset sämta), men det jag tyckte var roligast var utan tvekan "Entreprenörskap och företagande". 

 

Vad köpte du senast? 
Lunch (igår) som bestod av rotfrukter, lammkött och rödbetsröra med chevré. Så gott! 

 

Vad har du i dina fickor? 
Oftast inget men om jag har något så är det min telefon och läppsyl.  

 

Vilken är din favoritaffär? 
Jag har ingen direkt favoritaffär utan köper plagg där jag hittar något snyggt. En affär som däremot är farlig för mig att gå in i är Zara, för det har nog aldrig hänt att jag gått ut tomhänt därifrån. 

 

Vilka smeknamn har du haft? 
När jag var liten kallades jag för Ebba-Lotta av mina föräldrar (fråga mig inte varför) samt Ebbjus av farmor och farfar. Nu på senare år har jag haft smeknamn så som Ebbis, Ebbster och Ebbisch. 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas