liifeofebba

Jobbmiddag, meditation och förhandsvisning av Maze Runner

Hittade dessa bilder i arkivet precis. Jag minns fortfarande den här dagen. Det var nämligen dagen då jag bestämde mig för att börja blogga igen efter att ha haft ett ganska långt uppehåll på grund av olika anledningar. Det är snart tre år sedan. Herregud vad tiden gått fort och vad mycket kul som har hänt sedan dess!

Igår jobbade jag dagen lång och direkt när vi slutade begav vi oss, som i jag och mina kollegor, iväg på middag. Vi skulle planera olika upplägg inför våren. Det är mycket roliga saker som händer! Till att börja med åker Marcus och Micke till Spanien nu på fredag för att kicka igång säljskolan. Grymt kul! 

Idag är det tisdag och jag sitter redo på kontoret för att inta den här dagen. Jag har min morgon-rutin som jag alltid kör och en del av den är att blogga. Förut brukade jag göra det på kvällen men nu har jag börjat lämna datorn på kontoret när jag går hem, i syfte att stänga av och låta hjärnan vila från skärmen i några timmar. Hittills har det funkat bra! Jag läser ju också varje kväll så det hjälper också till när det gäller att varva ner. En sak jag ska lägga till i min kvällsrutin är meditation! På tal om kväll så är jag bjuden på en förhandsvisning av Maze Runner på bio idag vilket ska bli kul. Har ni hört om den?

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas