liifeofebba

Vill att alla helger ska vara som denna

Hädanefter ska mitt mål vara att alla helger ska vara som den här. Jag har varit spontan, sovit ut, druckit rödvin med mina vänner på en roof top bar med utsikt över hela Stockholm, promenerat i vinterkylan, tillåtit mig själv att stänga av, shoppat nya kläder, skrattat till jag gråtit och ätit mörk choklad i mängder. Men framförallt så har jag tagit hand om mig själv och unnat mig allt som min själ suktat efter, vilket jag förstått är det viktigaste av allt. Att lyssna på vad själen vill ha.

Visst låter det som en fantastisk helg? Min livsglädje är på topp! Jag känner mig återställd och redo för att köra på i mitt vanliga tempo igen. 

En roof top bar vid namn Himlen, som ligger i Skrapan på Södermalm. Här hängde vi under hela lördagskvällen. Det var en helt fantastisk utsikt och atmosfären var magisk även den!

Det här är Rebecca. Min fantastiska, fina, härliga och kloka bästa vän. En av de mest varma och omtänksamma människor som jag någonsin har träffat! Vad gjorde jag ens innan du kom in i mitt liv? Tänk att ödet bestämde att våra vägar skulle korsas i augusti förra året. Du visar mig dagligen vad äkta vänskap är. 

Kevin och John kikade förbi i några timmar under kvällen igår, som jag har saknat dem!! De gick också säljskolan i höstas. Alla har fullt upp med sina nya jobb så det var väldigt trevligt att catcha upp.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas