liifeofebba

Mitt dygn i bilder och tankar just nu

Min fredag började som sagt med morgonträning med PT i grupp på Nordic Wellness. Vi körde boxning och ingen var lyckligare än jag för det!

Direkt efter boxningen skulle jag iväg till Team Tailor's kontor med ett gäng studenter. I vanliga fall brukar vi ha som tradition att gå till Reload och köpa frukost efter morgonträningen, men igår hanns det inte med från min sida. Michaela visste om detta och när jag kom tillbaka till kontoret vid lunchtid hade hon köpt min favorit-acai bowl från Reload. Hur fantastisk är inte hon? Jag har verkligen världens bästa kollegor! Livet är en fest tillsammans med dem. Är tacksam för det varje dag!  

Views från lägenheten. Jag fyller år om cirka två veckor och har önskat mig en kompakt systemkamera som är enkel att ta med sig överallt, så om jag får den kommer det bli bättre bilder på daglig basis här på bloggen. Just nu är står jag inför dilemmat att släpa med mig en tung kamera överallt, vilket jag i sanningens namn inte har prioriterat och därför har det blivit mycket mobilbilder på senaste tiden. Det kan förvisso vara kul ibland, men jag föredrar proffsiga bilder!

När jag kom hem igår åt jag massa god mat och sötsaker innan jag däckade vid klockan nio. Vaknade därför upp pigg och utvilad efter nio timmars sömn imorse - redo att köra igång den här dagen. Det vankades lördagsboxning i vanlig ordning och idag var det tufft som bara den. Vid flera tillfällen kändes det som att hela min kropp gav upp men sen hörde jag Isam (vår tränare) säga "Avsluta snyggt!" och då kör man på ända in i kaklet. Det är häftigt hur man kan pusha sig själv även när man tror att man inte orkar mer. Allt sitter i huvudet. Isam brukar säga att "när ni svimmar har ni 30 % till" alltså finns det inga ursäkter, haha. Bra tycker jag.

Den här boken är where the magic happens. Den är lika viktig för mig som att äta frukost, sova, träna och duscha. Det är fantastiskt att livet ligger i ens egna händer och att vi varje dag har möjligheten att göra vad vi vill med det. Framförallt att vi varje dag kan ta action och göra något som tar oss närmare våra mål och drömmar. 

Vad gör du idag som tar dig närmare dina mål?

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas