liifeofebba

Min födelsedagshelg pt. 1

Nu har jag börjat landa efter tre intensiva dagar med födelsedagsfirande från morgon till kväll, så nu tänkte jag berätta om min helg! Vi börjar med lördagen. 

 

När jag landade på Sturup under tidig eftermiddag blev jag upphämtad av min pappa och lillebror. När jag kom till mina föräldrars hus var det massa pynt överallt och jag tänkte att "de har bara piffat lite fint för att välkomna mig hem". Oj vad fel jag hade...för när jag öppnade dörren till mitt flickrum stod våra familjevänner där, utklädda i peruker och roliga hattar och sjöng för mig. Jag har nog aldrig blivit så chockad i mitt liv tror jag. Så himla fint!!! Uppskattade det verkligen. Under tiden som vi catchade upp hade mamma dukat upp mat i mängder som hon beställt via en cateringfirma. Det fanns smörgåstårta, chark, ceasarsallad och nybakat bröd. Till efterrätt bjöds det på tårtor och bakelser. Världens bästa överraskning!  


På kvällen hade jag bokat bord till mig och några tjejkompisar på KOL - en relativt nyöppnad restaurang i Malmö. Jag hade inte träffat dem på nästan två månader nu, så jag blev väldigt glad av att se dem!! Alla lever så olika liv och gör helt olika saker. Gällande middagen så var det den trevligaste på länge. Jag bara kopplade av och njöt av atmosfären. Alla utom Lina tog hamburgare och så delade vi på en flaska vin. Jag har inte druckit alkohol på ett halvår men det kan vara trevligt i rimlig mängd (två glas) vid speciella tillfällen, som den här helgen när jag fyllde 20. Vid midnatt skiljdes vi åt och jag åkte åter hem för att sova.

To be continued...

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas