liifeofebba

Vikten av teambuilding

På min arbetsplats jobbar vi i team om cirka sex personer och precis som i sport handlar team om en rad viktiga saker. Till en början handlar det om att vara sammansvetsade och på så vis kunna läsa av varandra i olika situationer. Men det handlar också om att kunna täcka upp för varandras svagheter respektive styrkor. Att komplettera varandra. Är man sammansvetsade och har kompetens inom olika områden tror jag man kan uträtta stora ting som ett team. 

 

Varje måndag sätter vi upp veckomål som ska nås fram till på fredagen, gärna innan dess om det är möjligt. Det finns just nu ingen bättre känsla än att gå på helg med en bra teamvecka bakom sig. Det spelar ingen roll om någon i teamet haft en bättre eller sämre vecka, för tar vi det gemensamma målet så är det just den känslan man lever på under helgen. 

 

Men för att bli ett sammansvetsat team krävs det ansträngning från alla inblandade. Ett bra första steg är olika former av teambulding! Blick kan hjälpa dig att hitta den perfekta teambuilding-aktiviteten för dig och ditt team. Allt ifrån gemensam matlagning, att åka helikopter(!) eller varför inte vandring. De kan även hjälpa dig att anordna kickoffen för företaget, eller varför inte en konferens i festlig anda. 

 

TEAM (= together everyone achieves more)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas