liifeofebba

Ny vecka, nya möjligheter!

 Måndagen är alltid som en nystart för mig - det är nya veckomål som ska uppnås och saker att jobba mot. För att sporra mig själv brukar jag jämföra vecka mot vecka för att hela tiden utmana. Det tankesättet sporrar mig. 

Tidigare har jag varit emot att hitta på saker på kvällstid mitt i veckan och bara velat ha fokus på jobb. Men nu har jag ändrat min inställning lite. Jag tror snarare det kan vara fördelaktigt att ibland bryta av med någon form av aktivitet när man slutat jobba för dagen, bara för att stanna upp från alla måsten en liten stund och samla ny energi. Annars ser mina dagar ut såhär:  Jobba, äta, träna, jobba, sova. På repeat. Men från och med nu ska jag ha som mål att en till två gånger i månaden ha en (lugnare) aktivitet inbokad i kalendern med en vän. Jag tror det kan bli bra. Vad tror ni? 

Så igår när Linnea skrev och frågade om vi inte skulle äta middag var jag inte sen med att tacka ja. Vi har inte setts på hela sommaren eftersom våra semestrar missynkade rejält. Magarna kurrade och vi var sugna på kött måndagskvällen till ära, så vi styrde mot Riche. Jag tar (nästan) alltid deras köttbullar, så enkelt och gott! Känns lite som husmanskost vilket jag gillar. 

Till efterrätt delade vi på deras berömda Gino som ni måste äta om ni går hit! Jag tar alltid den med, så god. Vi delade också på en kanna kaffe. Älskar kaffe! Numera dricker jag bara det för det är så gott. Fast Linnea och jag inte haft möjlighet att ses under sommaren så har vi hörts av varje dag. Tack internet. Men trots det hade vi ändå mycket att prata om i vanlig ordning - bland annat om en resa vi ska göra tillsammans i höst. Berättar mer snart. Nu ska jag göra frukost och sen gå till kontoret. Känner mig väldigt energisk idag! Antar att mitt nya koncept funkade, kvällskativiteten igår gav energi :-)

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas