liifeofebba

Myskväll deluxé och Barrys

Igår hade jag en riktig hemmakväll med mig själv. Ni vet när man är osminkad med mjukisdressen på sig och håret uppsatt i en knut? Precis så. Jag gjorde charkbricka till middag med allt jag var sugen på, och sedan åt jag glass till efterrätt framför en film. Mysfaktor deluxe! Vilken är er favorit på charkbrickan? Min är tryffelsalami. Jag passade även på att testa de omtalade linschipsen för första gången. Det var över förväntan - till och med godare än vanliga chips. 

Nästa vecka blir intensiv med mycket jobb och några kvällsaktiviteter inbokade samt kick off hela fredagen, så jag passar på att ladda upp ordentligt inför det under helgen. Balans. 

Idag ska jag iväg och träna Barrys med Isabelle, precis som förra söndagen. Vi båda fastnade för denna typ av träningsform - högintensiv träning under 60 minuter där halva tiden är intervaller på löpband och den andra halvan styrka. På söndagar är det helkroppspass vilket passar mig perfekt eftersom jag mest kör promenader och löpning utomhus nu när vädret fortfarande tillåter. Då är det bra att kompensera upp med ett ordentligt helkroppspass en gång i veckan. Jag hade träningsvärk tre dagar efteråt efter förra passet. Vad har ni för söndagsplaner? 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas