liifeofebba

Konferens

I fredags var det äntligen dags för årets kick off. Koncernen firar fem år och växer i rekordfart så det skulle självklart firas även det! Redan klockan 08.00 började dagen då vi blev upphämtade i bussar som tog oss till destination...

Grand Hotel Saltsjöbaden! 

Vi blev hänvisade till takterassen där det serverades kaffe och frukost innan dagens första konferens skulle kickas igång. 

Vilken magisk plats! Här skulle jag vilja ha staycation under en helg sen när det går mot varmare grader igen. 

Dagens första föreläsning var med Vanessa Leporati Wahlund. Hon pratade bland annat om de olika personprofilerna (blå, gul, grön och röd) och hur man uppfattas som trovärdig på jobbet. Det finns tydligen fyra egenskaper som bidrar till att du uppfattas som trovärdig och det är att du är ärlig, framsynt, inspirerande och kompetent. Intressant!

Fikapaus innan det väntades paneldebatt, workshop m.m.

Sedan var det dags för Olof Röhlander, som blivit utsedd till årets bästa talare sex år på raken, att föreläsa. Nittio minuter kändes som fem - redan där får ni en inblick i hur bra han var. Om ni vill lyssna på honom så sommarpratade han i P1 förra veckan, det avsnittet rekommenderar jag starkt. 

Lunchen åt vi i denna vackra matsal. 

Vid 17-tiden väntade en (party)båt som skulle ta oss tillbaka till kontoret och stan. Väl framme serverades det god mat och sedan drog DJ:n igång kvällen och det fanns även bartender på plats. Vi fick även besök av Dogge Doggelito som rappade för oss. Vid tolvslaget gick vi vidare till V där vi hade bord och dansade in på nattens småtimmar. 

Den här dagen kommer jag leva på länge.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas