liifeofebba

Första dagen på nya jobbet!

Det var med lätta steg jag steg upp imorse med orsak att bege mig till kontoret för första gången efter semestern. Dessutom till ett alldeles nytt jobb! Har räknat ner dagarna. Det kändes lite som när man kom tillbaka till skolan efter sommarlovet när man var liten - samma pirriga känsla i kroppen. 

Vi har introduktion i en vecka, så fram till nästa tisdag. Det är mycket nytt och jag försöker suga åt mig allt på en och samma gång. Otroligt spännande! Idag blev vi dessutom bjuda på lunch på Nykokitchen som är ett nyöppnat ställe på Östermalm. Jag delade på tacos med en av mina nya kollegor. Mums! 

När jag kom hem knöt jag på mig joggingskorna och gick ut genom dörren igen. Har sagt till mig själv att jag ska träna minst fyra gånger i veckan nu så det ska jag hålla fast vid. Jag har även promenadavstånd till kontoret nu (tar cirka 15 minuter dörr-dörr) och ingen är lyckligare än jag för det. Det ären perfekt tid för reflektion och att ladda upp inför dagen, sådant som annars kan bli stressigt i vardagens all hast :-)

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas