liifeofebba

Bebismys, shopping och tapasmiddag

Igår ställde jag klockan på tidigt igen (håller på att ställa om inför jobbstart så det inte blir en hel chock för kroppen nästa vecka, lite blå i min personlighet är jag nog allt). Gick upp, såg nyhetsmorgon och åt frukost. Sedan började jag göra mig i ordning eftersom att jag skulle iväg hela dagen. Är det bara jag som tycker det är svårt att klä sig när det är så varmt? Valet föll tillslut på en luftig skjortklänning. Puh! 

Mitt första stopp för dagen blev Emporia (ett shoppingcentrum i Malmö, tips om ni åker hit) för att uträtta några ärenden. Efter ett litet tag fyllde jag på med energi i form av en fräsch juice, så gott :-) 

Sedan åkte jag vidare hem till min faster för att hälsa på min nyfödda kusin. Han var så liten och så fin. Välkommen till världen ängel <3 

På kvällen hade jag bokat in middagsdejt med Lina. För att inte förvirra er allt för mycket så har jag två vänner med det namnet, hehe :-) Vi åt tapas på La Roche som ligger på Lilla Torg i Malmö. Jättegott! Jag älskar ju tapas och plockmat i alla dess former. 

Vi avslutade middagen med vars en dessert innan kvällen led mot sitt slut. Jag tog en cheesecake men blev besviken när det var citronsmak i den, jag är inte kräsen för mycket men just det har jag ganska svårt för i matväg. Hur som helst var det en väldigt mysig dag från början till dess slut! Kände mig full av energi när jag kom hem och somnade med ett stort leende på läpparna.

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas