liifeofebba

Barry's Bootcamp och acai bowl

Imorse ställde jag klockan på 8.00 för att gå och träna med IsabelleBarry's Bootcamp. 

Beroende på veckodag fokuserar man på olika muskelgrupper och under helgen är det helkropp. Man jobbar i intervall och totalt 25 minuter av tiden är det styrka och de andra 25 löpband. Det var så jobbigt att jag trodde jag skulle svimma på min sista intervall, men herregud vad roligt det var på samma gång! 

Den högt dunkande musiken kombinerat med ljuset och instruktören som peppar gjorde att en timme kändes som fem minuter. Detta ska jag definitivt köra fler gånger! Helt klart min typ av träning. Jag och Isabelle var höga på endorfiner efteråt, och det är jag nästan fortfarande (fem timmar senare). Bästa starten på dagen. 

Efteråt blev det tidig lunch/frukost nummer två för min del på LETT som ligger ett stenkast bort. Vi tog vars en acai bowl för att fylla på energidepåerna - det behövdes efter det högintensiva passet.

 Jag hoppas kunna göra det här till en framtida söndagstradition, ett perfekt sätt att ladda upp inför veckan.  På lördagsmorgnarna kan man sova ut och på söndagarna när man är pigg och utvilad igen så laddar man på ytterligare med ett hejdundrandes träningspass och massa vitaminer. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas