liifeofebba

Att skapa ett hem

 

Tänk att någon gång få bygga och designa sitt eget drömhus från grunden. Att få bestämma allt från golv till tak och väggar, men även att få bestämma inredning i minsta detalj. Att skapa sig sig sitt alldeles egna drömhem. 

 Ända sedan jag var liten har jag tyckt om att inreda. Att möblera om i mitt flickrum för att sedan se vad som behöver läggas till/tas bort. Jag har också alltid tyckt om att kika på fina bostäder på Hemnet och på senare år har jag spenderat många timmar på Pinterest där jag hämtar massor av inspiration till inredning. 

Jag skulle beskriva min stil som skandinavisk blandat med dansk design och även lite amerikansk. Bilderna beskriver det ganska bra. 

På senare tid har jag också fått upp ögonen för mörkare nyanser och mönster när det kommer till inredning. Det är så snyggt! Men utöver att inredning ska vara snyggt så har jag också börjat tänka på andra faktorer, så som miljö. Därför blir jag glad att se att Weber erbjuder miljövänliga och smart anpassade och miljövänliga byggmaterial, det är något jag kan stå bakom. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas