liifeofebba

AW, sovmorgon och att effektivisera vardagen

Igår hade vi som sagt temadag på kontoret. Det sker vanligtvis en gång i månaden och igår var temat inget mindre än PRIDE. Hela kontoret var pyntat och alla hade gått all inklädmässigt. Jag var klädd i rosa och hade glitter i hela ansiktet. Under dagen anordnades flera roliga aktiviteter- bland annat "pridewalk" och så utsågs bäst klädda person. Så kul!

När vi slutat stannade en del av oss kvar för AW och häng på kontorets takterass med utsikt över Stureplan. Väldigt härlig avrundning på veckan - att fira in helgen med kollegorna! 

Vid 21-tiden kastade jag in handduken - då hade jag hunnit med en runda beer-pong och minglat lite. Sofie, min frisör och numera även vän, kom förbi en stund så jag fick även hänga med henne en stund. Hennes pojkvän jobbar nämligen också inom koncernen sedan många år tillbaka (det är fem olika bolag), så hon brukar komma förbi ibland. Världen är liten!

 

Idag tog jag sovmorgon till 10. Det har lite av blivit min nya grej på lördagar, att låta kroppen sova så länge den behöver utan att väckas av larmet som ringer. Lyxigt. Gick sedan ut på en timmes promenad i skogen. Passade på att ringa Rebecca under tiden - hon fyller nämligen 24 idag. Hipp hipp hurra till min bästa vän! 

När jag kom hem fick jag matleverans hem. Det är första gången jag testar och jag är så nöjd! Det tog mig en kvart att klicka i vad jag ville ha igårkväll istället för att springa runt och leta efter varor som kanske inte finns i matbutiken. För att inte tala om att man slipper bära allting, hehe. Allt som kan effektivisera vardagen står högt på min priolista så från och med nu kommer jag alltid beställa hem mat när jag storhandlar. Så bra koncept. Hur brukar ni göra- beställa eller handla i butik? 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas