liifeofebba

Mitt veckoschema


Måndag: Office-day! Ska under större delen av dagen ha massa intervjuer och fixa med all logistik kring det. På kvällen ska jag skicka tillbaka ett paket eftersom det var stängt igår och sedan ta en promenad samt ringa några samtal till vänner och familj. Tänkte även kombinera det med att handla mat. Det gäller att pussla ihop alla pusselbitar på bästa sätt! Jag jobbar ständigt på det och känner att det går åt rätt håll. 

 

Tisdag: Jobb! Ska bland annat spela in onsdagens poddavsnitt och sedan har jag hela dagen fullspäckad med intervjuer. Gällande podden så håller vi på att överlämna klippandet till en annan person nu, jag kommer däremot fortfarande sköta allt annat runt omkring så som logistiken. Det händer mycket kul på podd-fronten nu! Om allt går som det ska kommer vi ta in vår första samarbetspartner inom kort och även förändra en sak till som kommer ta podden till en ny nivå.  

 

Onsdag: Samma som föregående dagar - kontorsjobb, träning och mer jobb under kvällstimmarna. Jag känner att jag äntligen hittat ett hållbart system för min vardag! Har som mål att lämna kontoret vid 18-tiden cirka tre kvällar i veckan vilket gör att jag är på gymmet redan vid 19 och hinner med ett träningspass samt bloggen under kvällen samtidigt som jag inte är i säng allt för sent. Win! 

 

Torsdag: Mina föräldrar är i Stockholm så jag ska in till stan och äta lunch med dem. Funderar på antingen Strandvägen 1 eller Riche. Att äta långlunch i stan mitt i veckan hör inte till vanligheterna direkt, men jag planerar min vecka utefter detta så jag får ihop det. Det var ett tag sedan jag träffade mina föräldrar nu så det ska bli mysigt!

 

Fredag: Fredagsträning med PT i grupp. Under dagen ska jag iväg på möte inför vårt event Closers Only där det ska kartläggas och planeras inför evenemanget. Det är cirka 1300 personer som kommer vilket innebär mycket fix och trix. Spännande tycker jag! Efter jobbet ska jag möta upp Linnea för en AW.

 

Lördag: Boxning på morgonkvisten och därefter ska jag troligtvis fylla på mina fransar så jag är fräsch och fin inför resan. På kvällen blir det eventuellt middag med några vänner, tid och plats är dock inte bestämt än. Det var längesedan vårt lilla gäng var samlade så det här ser jag verkligen fram emot! 

 

Söndag: Ska se till att ha kalendern så tom som möjligt. Prio är att packa men även att ladda batterierna. 

 

Hur ser er vecka ut?

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas