liifeofebba

Min helg i bilder

I fredags morse var det premiär för utomhusträning med gänget. Vi möttes vid gymmet 06.00 och joggade sedan bort till Vanadislunden där det väntade backintervaller följt av pyramid med styrkeövningar. Detta var utan tvekan det jobbigaste jag gjort på väldigt länge. Det fick mig även inse att jag måste börja springa backintervaller!!! 

 

Hade sedan en hektisk dag på jobbet och det slog mig hur mycket jag älskar att utvecklas och lära mig nya saker varje dag. Jag är verkligen inte fullärd någonstans utan är snarare noggrann med att rannsaka mig själv varje dag för att ändra och skruva på saker till det bättre. Det är galet vad mycket jag har fått lära mig på dessa fyra månader när jag tänker efter. Och det är bara början! När jag lämnade kontoret strax efter 18.00 kände jag mig inte färdig någonstans men jag behövde stänga av för att tänka på annat. Mötte upp Linnea på årets första Aperol i stan. Då vet man att våren är på väg!

Därefter promenerade vi vidare till Un Poco för middag. Ännu ett av mina favoritställen i Stockholm! Livet är verkligen roligare när man njuter av det ordentligt, är spontan och unnar sig vad själen suktar efter. Spontan har lite blivit min grej på senaste tiden, gillar det. 

Det blev inte många timmars sömn natten fredag-lördag men jag krigade mig själv upp ur sängen när alarmet ringde. Trots att jag kanske inte hade de bästa förutsättningarna blev det ett grymt pass! Jag älskar hur man går in i en bubbla under dessa sextio minuter för att köra fullständigt slut på sig själv. Jag hör inte ens musiken för det enda jag tänker på är att jag ska pusha mina gränser ytterligare. Älskar boxningen! Den är så befirande på många plan.

Efter boxningen hade jag bokat påfyllning för mina fransar. Det är lite komiskt att mitt gym, frans-stället och några av favoritrestaurangerna ligger i samma kvarter. Smidigt tycker jag! 

Hade sedan ärenden att uträtta i stan och Linnea gjorde mig sällskap. Skulle köpa resväska men lyckades köpa allt förutom det. Får ta det på måndag efter jobbet istället. Vid middagstid mötte vi upp hennes kompis från Linköping för pastamiddag på Vapiano och sedan rörde jag mig hemåt. Tröttheten kom ikapp och min kropp skrek efter vila. Kände mig fortfarande trött när jag vaknade imorse så fokus idag har legat på återhämtning och vila. Vill vara mitt fräschaste och piggaste jag när jag åker till London och Tony Robbins på onsdag! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas