liifeofebba

Friday nights at it's best

Den här veckan har gått så fort! Jag vet inte om det beror på att det enbart var fyra arbetsdagar eller det faktum att jag haft mycket på agendan non-stop. Mitt fokus har varit på topp hela veckan och likaså min energi, det tackar jag för eftersom det resulterat i att jag också hunnit med en hel del saker. Bästa känslan enligt mig! 

Igår firade jag in helgen tillsammans med Linnea! Vi möttes på Supper efter jobbet och tog något glas. När magarna började kurra beställde vi in det vi var sugna på och allt var så gott! Här satt vi sedan i flera timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Den här människan gör verkligen livet så mycket gladare på alla plan. Tacksam. 

När jag var yngre trodde jag att ju fler vänner jag har, desto bättre. Det kanske har att göra med att jag vuxit upp, men idag ser jag relationer med helt andra ögon än vad jag gjorde då. Trygghet i relationer där man ställer upp för varandra oavsett, ger varandra energi och där man genuint vill varandra väl är något jag lägger högsta värdering i. Det kanske låter självklart, men av erfarenhet är det tyvärr inte alltid så. Det kanske är därför jag har blivit så noggrann som jag är idag. Sanningen är att jag har nog aldrig tidigare i mitt liv haft så bra relationer med de i min omgivning som jag har nu. Vissa relationer är nyare medan andra sträcker sig flera år tillbaka. Fint. Hur tänker ni? Har ni hellre supermånga vänner som ni inte är så nära med, eller en lite mindre skara som ni är riktigt nära vänner med? 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas