liifeofebba

Det perfekta söndagshänget

När jag betat av alla mina måsten i söndags kände jag att jag ville njuta ytterligare av min helg utan några måsten, så jag och Linnea bestämde oss för att ses. 

Vi promenerade till Non Solo bar där vi beställde vars en ceasarsallad. Jag är en riktig periodare när det gäller mat och just nu äter jag gärna sallad i olika dess former och färger flera gånger i veckan! Det är så fräscht, särskilt nu när det börjar gå mot varmare tider. 

När vi var mätta och belåtna köpte vi med oss vars en kaffe och slog oss ner på en höjd i Vasastan. Det var vår i luften! Jag älskar detta området, Vasastaden. Hänger ganska mycket här och en del av mina favoritställen ligger här har jag märkt. Till exempel Reload, Greasy Spoon, STHLM Brunch Club och Supper.  

 Här satt vi sedan i flera timmar och pratade om allt vad livet innebär. Det finns verkligen en faschination i att utbyta idéer och tankar med någon annan som tänker likadant som en själv. Att dessutom sitta och göra det med utsikt över en del av stan gav mig pirr i hela kroppen. Jag älskar Stockholm. Livet är så bra just nu.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas