liifeofebba

Att ta hand om sin hud

Jag har alltid haft en problemfri hy men får en gång i månaden i samband med mensen några finnar eller knotter i ansiktet. På grund av att jag inte haft några större problem har jag också slarvat med att ta hand om min hy eftersom jag tänkt att jag ändå inte får några finnar. Det var inte förrän för ungefär ett år sedan som jag bestämde mig för att ta tag i detta. Jag ville ha en len, fin och fräsch hy med lyster av högsta grad. 

Förr brukade jag tvätta bort mitt smink med tvål(!) och ansiktservetter. Det tyckte jag fungerade hur bra som helst. Idag tycker jag synd om min hud och förstår inte hur jag kunde behandla den på detta vis. Finnar eller ej - huden behöver bli omhändertagen, särskilt efter en hel dag med smink. Numera använder jag ordentlig sminkborttagning och tar alltid återfuktande efteråt. Jag har vid något tillfälle använt mig av Decélors produkter som jag tycker fungerar bra på ett vis att de rengör på djupet men även återfuktar. De finns bland annat att köpa på BabyFace.

Brukar ni ta hand om er hud? Isåfall, vad använder ni er av för produkter? Har ni några favoriter som ni alltid använder er av?

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas