liifeofebba

Att prioritera

På söndagar är att äta frukost i lugn och ro av högsta prioritet för mig. I veckorna kastar jag nämligen i mig den snabbt, ibland tar jag den till och med i farten. Söndagar lyckas även alltid bli dagen då jag måste ta tag i allt som jag inte hunnit (eller prioriterat) ta tag i under veckans gång. Ibland är det färre saker och ibland betydligt fler, som idag till exempel. Någon annan än jag som känner igen sig i detta? 

Idag är planen att jag ska..

- Tvätta. Söndagar har kommit att bli min tvätt-dag, skönt tycker jag.

- Städa. Oavsett hur fint jag städar varje söndag så ser det alltid ut som ett bombnedslag en vecka senare. Förstår inte hur jag gör det... 

- Skicka tillbaka ett paket. Jag tänker alltid att det är skönt att beställa kläder på nätet för då slipper jag trängas med hundratals andra människor i butik, men ångrar mig alltid lika snabbt när plagget inte passar eller inte är fint och jag måste skicka tillbaka det. Vilket dilemma. 

- Hämta paket på ett annat ställe. Tänker att jag kombinerar det med ovan nämnda punkt och gör det till en skön promenad med schysst musik i lurarna. Det är härligt väder i Stockholm idag! 

- Fixa med samarbeten. Detta är något jag vill göra ordentligt så ofta påbörjar jag arbetet i veckodagarna för att fixa "the final touch" under helgen. 

- Förbereda content. Hinner inte riktigt det så mycket som jag vill mitt i veckan - den enda luckan på dagen jag har fri till att ta bilder på är exempelvis min lunch. Ska däremot bli bättre på att planera in det, nu när det börjar bli ljusare finns det någon timme efter jobbet också. 

- Publicera podden. Det släpps ju ett nytt avsnitt varje måndag och onsdag! 

- Förbereda jobb inför morgondagen. Jag tycker om att vara förberedd till måndagsmorgonen genom att ha en överblick på vad som ska göras. 

- Träna. Är sugen på att springa intervaller på gymmet eller i en brant backe. Jag har träningsvärk i hela överkroppen efter boxningen igår så att köra överkropp är uteslutet... 

När jag har prickat av samtliga punkter ska jag handla favoritsalladen från Reload, äta den framför en serie och bara vara. Jag ska även passa på att ha ansiktsmask, måla naglarna och andra små skönhets-fix. Mys. Söndagar har sin charm trots allt! Vad ska ni göra idag?

 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas