liifeofebba

Så får du dina sociala medier att växa

Nu har jag inte testat alla acai bowls i Stockholm, men med tanke på hur mycket folk det alltid är när man går till Hälsocafét Mahalo på Södermalm skulle jag gissa på att de serverar de bästa i hela staden. Jämfört med de jag ätit tidigare så är detta i toppklass! Att man dessutom kan variera/mixa bas och topping hur man vill är pricken över i:et.

På tal om något annat så blir vi verkligen bortskämda med grymma(!) föreläsare på utbildningen.

Igår var Uber's gamla marknadsföringschef Nadia Boersch här och föreläste samt hade workshops med oss ungdomar. Det var oerhört givande på många olika plan - både när det gäller bolagsbyggande men även andra smarta tips och råd. Till exempel att du ska ha ett särskilt färgtema i ditt Instagramflöde för det tilltalar ögat. Detta kan du ha under en viss tid och sedan ändra för att skapa variation. Det kanske inte låter som rocketscience, men det gör otroligt mycket. Om vi ogillar det vi ser, kommer vi inte börja följa personen. Detsamma gäller innehållet - om det som skrivs går emot det du visar kommer folk inte känna förtroende för dig och det du säger och då brister det.

Idag, onsdag, hade vi Robert Bloom på besök som jobbar för Cheri Tree (den fantastiska kvinnan jag nämnde kort i mitt förra inlägg). Han var här för några veckor sedan och föreläste också och idag gick vi djupare in på det vi senast lärde oss. Cheri Tree är bland annat skaparen av B.A.N.K och har skrivit boken "Why they buy". Den boken vill jag verkligen ha, men den är dessvärre slutsåld överallt (och jag förstår varför).

Jag är otroligt glad och tacksam för allt jag får lära mig varje dag och skulle inte byta ut detta mot något annat. Jag älskar tillvaron i mitt liv och det är sannerligen en helt fantastisk känsla!

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas