liifeofebba

En chockartad morgon och Brunch @ Nybrogatan 38

Har helt glömt att posta bilder från när jag och Olof åt frukost på Nybrogatan 38 för drygt två veckor sedan, det vattnas i munnen när jag tänker på det.

Bästa ume, Olof, hagen - kärt barn har många namn. Den här filuren är fantastisk på många sätt och vis, är så glad att jag lärt känna dig! 

Olof tog en varm smörgås i biff-variant med pommes som tillbehör, det ryktas att maten smakade väldigt bra. 

Medan jag, inte helt otippat, tog eggs benedict som är en favorit hos mig!

Imorse hände något som enligt mig är helt fantastiskt. 

Jag brukar vanligtvis gå till tunnelbanan på morgonen när jag ska till tuben, men imorse bestämde jag mig för att ta bussen istället. Det första som händer är att jag råkar skrämma en tjej, som även hon ska med bussen, när jag ska gå fram och titta på tidtabellen. Men, detta utmynnar inte i något dåligt som det kanske må låta som, utan snarare något helt fantastiskt: vi sitter bredvid varandra och pratar under hela bussresan, åker sedan tuben tillsammans och innan vi skiljs år byter vi kontaktuppgifter. Nu har vi bestämt att vi ska ses på en promenad nästa vecka. Hur coolt?!  

Detta hände alltså 05.30 imorse för er information. 

Som jag skrev i ett tidigare inlägg vet vi aldrig vem vi möter på, oavsett tid på dygnet, och detta är ett bra exempel på just det. Snacka om att jag fick en extra härlig start på dagen! Jag uppmanar er alla att våga prata mer med främlingar - gå fram till den personen du tycker är snygg på stan och le mot de personer som går förbi dig. Det värsta som kan hända är att de inte ler tillbaka, men då har du åtminstone gjort ditt bästa för att sprida glädje och värme till dem. Var alltid ditt bästa jag, oavsett hur andra agerar.  

Nu ska jag borsta tänderna, läsa och sedan hoppa i säng. Hoppas ni haft härlig tisdag!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas