liifeofebba

En av de mest intressanta kvällarna på väldigt länge och en tankeställare

Wow vilken fantastisk start på veckan jag hade igår! Det var måndagsboost på utbildningen i vanlig ordning, vi besökte Oscarsteatern för att kika runt inför eventet (Closers Only) som vi studenter ska få äran att hjälpa till med att anordna nästa torsdag. Det är ett event för alla som jobbar inom försäljning och det är grymt bra föreläsare, bland annat årets kvinnliga entreprenör i USA - Cheri Tree. Coolt!

På kvällen begav sig jag och några vänner till Autoropa där Per Holknekt bjöd in till föreläsning om sin resa som såväl företagsledare men även hans personliga resa. Det var väldigt inspirerande att se en människa vara så passionerad för det han pratar om! Per har gått från 0-100 men även tvärt om väldigt snabbt och betonade vikten av att man ska vara ödmjuk, rädd om och tacksam för det man har - varje dag. Han sa även att när man börjar ta det för givet kan det tas ifrån en väldigt snabbt. Värt att tänka på.

En sak jag märkt är gemensam för framgångsrika människor när man frågar dem vad deras bästa tips för att just bli framgångsrik och lyckas är, så säger dem att man ska vara passionerad och brinna för det man gör. Jag tror stenhårt på det konceptet, för hur ska du kunna ge hela din själ om du inte älskar det du gör? Hur ska du kunna få andra människor att älska din produkt/tjänst om du själv inte gör det? 

Kvällen till ära var det även lansering av nya Maserati, så efter föreläsningen gick jag och mitt sällskap runt och kikade på alla fina bilar. 

En bättre måndagskväll och om inte annat en galet bra start på veckan!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas