liifeofebba

Closers Only och lunch med Årets Kvinnliga Entreprenör i USA

Idag klev jag upp en halvtimme tidigare än vanligt (04.00) för det var dagen med stort D, nämligen dags för Closers Only. Wiho! Klockan 06.00 skulle vi vara på plats för att rodda det sista inför heldagen innan portarna slogs upp för gästerna vid 08.00. Det var grymma föreläsare influgna från världens alla hörn och kanter och upp mot 1000 säljare och entreprenörer samlade under ett och samma tak. Helt galet! Det bjöds även på livepodd, pitchar och andra spännande saker under dagens gång. 

Jag, Philip och Carolina hade fått äran att vara VIP-ansvariga så när det var dags för lunch fick vi slå oss ner vid detta långbord bland föreläsarna och de andra VIP-gästerna. Känslan jag hade var "Får JAG, Ebba Hansson, sitta här vid detta bord och äta bland alla dessa supermänniskor?!". När Årets Kvinnliga Entreprenör i USA (Cheri Tree) sitter snettemot dig är man inte särskilt kaxig, ärligt talat snarare ganska nervös - och oerhört tacksam! Det var supercoolt! 

 

Ett "E" som i Ebba, eller?....

Fina blombud från Blossyboom House och kanske världens största nalle? Så drömmigt - ville ta med mig allting hem, haha!

Nu ska jag, precis som igår, bädda ner mig i sängen och läsa innan jag checkar ut för dagen. Imorgon väntar ännu en lång dag med massa spännande saker. Älskar livet!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas