liifeofebba

Besök i Stockholm och morgonrutiner

Godmorgon! Hur mår ni idag? Jag har bestämt mig för att vakna upp med ett leende på läpparna varje morgon - och idag var inget undantag. Allt är och blir lättare med ett leende på läpparna. Testa ni med! Jag garanterar er att det kommer göra en enormt stor skillnad i ert liv. 

Idag hade jag kunnat ha sovmorgon till 06.00 om jag velat, men jag valde att stiga upp samma tid som jag brukar för att få gjort så mycket som möjligt under morgontimmarna. Alla andra sover = man förblir ostörd och är dessutom extra sharp-minded efter en god natts sömn. Perfekt kombination! Att gå upp tidigt var såklart tufft i början, som det är när man börjar med alla nya saker, men ju mer man gör det - desto lättare blir det. Jag må vara dålig på matte, men denna ekvation förstår jag mer än väl! Nu kan jag inte föreställa mig en vardag där jag inte går upp tidigt. Det handlar bara om att börja göra det, så det blir till en vana. 

 

Idag ska jag och mitt team till Investerums andra kontor i Kista där vi bland annat ska ha utbildning halva dagen, det ska bli superkul och intressant!  

När jag kommer hem ikväll ska jag springa trappintervaller som jag har längtat efter hela veckan. Det är effektivt och tufft, just as I like it! 

På tal om något annat får jag besök av min kära mamma över en helg om några veckor, så jag ska se till att planera in massa roliga saker så hon får en så härlig vistelse som möjligt. Längtar!! Har saknat henne. 

Nu ska jag börja röra mig mot tuben, jag hoppas att ni får en fantastisk torsdag!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas